WordPress sider som visitkort

WordPress sider som visitkort

WordPress-kort er ekstremt nemme at lave. Du skal blot åbne et indlæg eller en side på dit WordPress-websted og klikke på “Tilføj medie” øverst i tekstredigeringsvinduet. Vælg det kort, du vil bruge, fra menuen. Tilføj en titel og ethvert indhold, du gerne vil have på hvert kort, vælg en kategori for dine kort, og klik på udgiv. Det er det! Dit visitkort er klar. Har du brug for hjælp?

 

Muligheder

Du kan vælge mellem en række forskellige WordPress visitkortskabeloner og tilføje en uendelig mængde af tilpassede tekstbokse, billeder, logoer og andet indhold til hvert kort. Kortstile omfatter afrundede, firkantede, bobler og usynlige kantkort. De fleste skabeloner giver dig endda mulighed for at tilføje en QR-kode på bagsiden af ​​dine kort for lettere deling på mobile enheder.

Tilpasning er let med WordPress: Du kan uploade baggrundsbilleder og farveindstillinger for at skabe et unikt design, der matcher din hjemmesides stil eller print. De medfølgende avancerede tilpasningsmuligheder tilbyder også unikke muligheder, som andre visitkortwebsitescripts ikke har, såsom at tilføje dit logo foran på kortet, så det kan scannes ved hjælp af en smartphone-app. Der findes flere forskellige WordPress-kort, inklusive full-bleed-kort, som fylder hele bagsiden af ​​kortet med dit design og QR-koder til deling af information via mobilen. Kortene kan også klippes ned til postkortstørrelse, hvilket gør det nemt at have en opdateret stak af dine visitkort ved hånden. Hvis du har brug for en pause fra redigering af dine visitkort, så tjek “Press Here” WordPress-plugin’et, der gør det nemt at lave specialformede knapper med forskellige baggrundsmuligheder. Pluginnet lader dig også oprette animeret tekst og QR-koder samt integrerede knapper på sociale medier, der lader brugere dele dit websted på tværs af deres yndlingsplatforme. WordPress-kort er den perfekte måde at annoncere på farten for enkeltpersoner eller virksomheder. Du kan også oprette brugerdefinerede postkort med WordPress-kortsoftwaren. At lave dine egne visitkort bliver ikke meget nemmere end dette! Kom i gang ved at downloade WordPress eller tjek vores nyttige guide til brug af WordPress til at lave et hverdags, unikt visitkort, som du kan have i din pung.

 

Afslutning

Bemærk: Selvom baggrundsinformationen er taget fra en velrenommeret kilde, må du ikke kopiere dem ord for ord. Især titlen på denne side, som netop er her for at guide læserne tilbage til din hjemmeside. Du kan citere små afsnit, men kopier IKKE store afsnit ordret uden tilladelse fra forfatteren. Omskriv det i stedet med dine egne ord! Tak!

admin