Vælg fibernet når du skal have nyt bredbånd

Vælg fibernet når du skal have nyt bredbånd

Skal du snart til at vælge nyt internet til din bolig, og er du ikke sikker på, hvad der vil være det rette valg for dig, kan det være en mulighed at overveje at få fibernet. Især hvis du ikke er interesseret i at mangle hastighed.

 

Fibernet er jo nok den hurtigste internetforbindelse, du kan få dig i Danmark. Der er også kommet 5G, men det kører jo over mobilnettet, så hvis du skal have en kablet løsning til din bolig, og hvis der skal være knald på, er fibernet det rette valg for dig.

 

Er du i tvivl om, hvor hurtigt internet du har i dag, kan du tage en internet speedtest.

Hvor hurtigt internet kan jeg få med fibernet?

Har du ikke prøvet at have fibernet før, eller har du ikke læst op på, hvad fibernet er for en størrelse, kan vi glæde dig med, at fibernet kan give dig hastighed på op imod 1000 mbit/s.

 

Før i tiden var det jo vildt, hvis du kunne få din internetforbindelse op på 10 mbit/s. Nu kan du få internet i din bolig på 1 gbit/s, hvis du vælger fiber.

 

Med internetadgang har du også mulighed for at læse mere om Det Faglige Hus.

Hvad koster fibernet?

Men hvad koster det så egentlig at få fibernet hjemme i sin bolig, og er det meget dyrere end at få almindeligt bredbånd via telefonstikket?

 

Nej, du skal ikke være bange for, at du skal give rigtig mange penge hver måned for at have adgang til fiber. Faktisk kan du komme i gang med fiber for få hundrede kroner hver måned, akkurat som du måske er vant til at betale for dit nuværende internet. Forskellen er som udgangspunkt ikke særlig stor, når du skifter over til fiber, alt afhængig hvilken udbyder du vælger.

Tjek om du kan få fiber i dag

Lyder det som det rette valg for dig, kan det være en god idé at tjekke op på, om du kan få fiber i dag. Det kan du gøre, ved at indtaste din adresse inde hos de forskellige leverandører af fiber. Så kan du hurtigt finde ud af, om det er muligt at levere fibernet til din adresse.

 

Er det ikke det, kan det måske lade sig gøre at få gravet kabler ned til fiber, eller også bliver det lagt ind inden for den nærmeste fremtid.

admin