Underholdning til fester er altid et hit

Underholdning til fester er altid et hit

Fester er sjove, fester er godt. Men en god fest skaber ikke altid sig selv. Det handler om, at stemningen er i top, og at gæsterne er klar på at have det sjovt og hyggeligt. For at fremprovokere det en smule, er det altid en god ide at sørge for en form for underholdning, som lige kan være med til at løfte stemningen en anelse.

Herunder kommer derfor nogle forskellige bud på underholdning, som man sørge for til festen. Det kan være alt fra en stripper til en hyggelige tryllekunster – det kommer også helt an på, hvilken type fest man holder, og hvem gæsterne er.

Stripper til polterabend og lignende fester

Hvis man holder en fest, hvor man regner med, at det skal blive ret vildt, så kunne et bud på underholdninger være at hyre en stripper. Det er måske ikke lige den slags underholdning, man vælger til morfars 80-års fødselsdag, men det er omvendt en underholdning, som er ret populær til blandt andet polterabender eller fødselsdage for lidt yngre mennesker, hvor det næsten ikke kan blive vildt nok.

Der er både mandlige og kvindelige strippere, og det er typisk nogen, der bliver hyret, når der er tale om en fest, hvor der er mange af det samme køn. Eksempelvis vil en mandlig stripper være ret populært, hvis der skal holdes polterabend for en kvinde, der skal giftes med en mand. Og altså en kvindelig stripper i det omvendte tilfælde. At hyre en stripper er altså et festligt indslag, som næsten er en tradition til fester som polterabend. 

Komiker eller tryllekunster til et godt grin

Hvis der er tale om en type fester, hvor det på ingen måde går an med en stripper, fordi der måske både er børn og ældre mennesker til stede, så er der også mange andre slags underholdning, som kan bidrage til en god og festlig stemning. Man kan eksempelvis hyre en komiker eller en tryllekunstner.

Hyrer man en komiker, så vil man kunne løfte stemningen lidt, i hvert fald hvis det er en komiker, som rent faktisk er sjov og lykkes med sine jokes. En tryllekunster kan også være et meget sjovt indslag, men her handler det måske mere om, at man kan gøre gæsterne forundrede og fascinerede, og den slags kan også løfte festen og starte nogle gode snakke. 

En hjemmelavet lejlighedssang

Underholdning til festen behøver dog ikke nødvendigvis at komme udefra og koste en masse penge. Man kan også selv stå for underholdningen, og det er faktisk også en måde at gøre det lidt mere personligt på, fordi man netop ved, hvem gæsterne er, og hvad de måske synes er sjovt.

Et hjemmelavet indslag, som for eksempel ses til mange slags fester, er lejlighedssange. Her tager man en velkendt melodi, og så laver man sin egen tekst over den. Her er det rigtig sjovt, hvis lejlighedssangen nævner nogle af gæsterne og andre sjove og interne ting, som man kan få med. Det vil typisk også løsne lidt op for stemningen og gøre det hele lidt mere festligt.

admin