Udhængsskilte med lys

synlig profilering

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

Et udhængsskilt er en effektiv metode til at skabe synlighed for din forretning eller virksomhed, og det er et populært valg for mange. Udhængsskilte med lys tager profileringen et skridt videre og sørger for, at du er synlig i de mørke såvel som de lyse timer.

Udhængsskiltet monteres vinkelret på facaden, så dine kunder har mulighed for at spotte dig på lang afstand. Lokalplaner i de forskellige kommuner sætter krav til blandt andet størrelsen og placeringen, og det tager vi selvfølgelig højde for, når vi designer dit skilt.

Skal du have et udhængsskilt med lys, skal du vælge LED som lyskilde; det er både bæredygtigt og miljøvenligt. Hos NordikSIGN har vi mere end 10 års erfaring med at udvikle, bygge og eksperimentere med LED, og vi ved præcis, hvilke faktorer der giver dig størst synlighed i gadebilledet.

Dialog er vejen frem

Vores kunder er vores levebrød, og derfor er det absolut vigtigste for os, at du bliver tilfreds. Når vi skal tegne dit udhængsskilt, tager vi naturligvis udgangspunkt i dine ønsker; vi lytter og vi hører, hvad du siger. Hvis du har mod på det, udfordrer vi dig gerne med vores viden om virkemidler og blikfang, så du får det helt rigtige udtryk på dit udhængsskilt.

Ved du allerede, hvordan dit skilt skal se ud, så bygger vi ud fra dine tegninger. Har du tvivl og spørgsmål, guider vi dig gennem hele processen fra idéudvikling til færdigt produkt – og vi leverer og monterer naturligvis skiltet på din adresse.

Ønsker du at få et tilbud på et udhængsskilt med lys, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det er gratis og uforpligtende, vi samarbejder med både den private og den offentlige sektor og ingen opgaver er hverken for store, små, skøre eller skæve til os.

Hvorfor LED som lyskilde?

Vi anbefaler altid, at du bruger LED som lyskilde, selvom der findes andre produkter på markedet. LED er det mest effektive produkt, og du får en løsning, der er så bæredygtig og miljøvenlig som overhovedet mulig. Det er ganske enkelt fremtidens lyskilde.

LED udmærker sig på flere områder. Først og fremmest har teknikken et meget lav strømforbrug, dernæst har den en lav varmeudvikling og sidst men ikke mindst har den en lang levetid. Som et ekstra plus er LED lamper stort set vedligeholdelsesfri, og de er vejrbestandige selv i regn, storm, sne og slud.

Som eksperter i LED garanterer vi dig en løsning, der emmer af kvalitet og som fører din grafiske profil helt ud på facaden og dermed øger din synlighed.

Udhængsskilte med lys er vores speciale

Det er ikke uden grund, at udhængsskiltet er så populært verden over; det er helt perfekt når synligheden skal øges i smalle, travle og fyldte gader. Gennem tiden har vi leveret en lang række udhængsskilte til vores kunder, og derfor ved vi, hvilke faktorer vi skal tage højde for.

Vi producerer skiltene på vores egen fabrik, så vi har en finger med i hver enkelt lille del af processen, og det er din garanti for 100% kvalitet.