Stort udvalg af Swedoor hængsler og andet tilbehør

Stort udvalg af Swedoor hængsler og andet tilbehør

Står du også og leder efter tilbehør til din Swedoor dør? Det kan være en ren jungle at skulle navigere rundt i, når man skal købe hængsler og andet grej. Det kan være enormt frustrerende at komme hjem med noget man troede var det rigtige, for så at opdage, at det slet ikke passer med ens dør.

Det er vigtigt at have styr på, og med Swedoor hængsler, er du sikker på at ramme inden for skiven, når du skal have ny dør eller bare nye hængsler sat i.

Swedoor hængsler til enhver dør

Swedoor hængsler kommer i mange varianter. Nogle af dem har er helt standard hængsler, som man kender dem. Nogle kommer med snap-in funktion og mere til. Snap-in hængslerne er supersmarte, og gør det næsten komisk nemt at montere døren fast til dørkarmen. Alt det kræver, er at fastgøre hængslerne, og så – ligesom navnet antyder – stikke døren i. Det bliver ikke mere nemt.

Hængslerne kommer også i forskellige materialer, og er justerbare så døren nemmest muligt kan blive sat på plads.

Montagesæt til at gøre arbejdet lettere

Udover Swedoor hængsler, kan man også tilkøbe montage sæt, til både indvendige- og udvendige døre. Heri er, stort set, alt hvad man behøver for at sætte en dør i væggen. Der er både murpløkker, fastcaps, kiler, bits og selvklæbende dækpropper. Hvis man selv har det mest basale værktøj, som en boremaskine og/eller en skruetrækker, har man alt hvad der skal til, for at montere en dør.

Samtidig har man jo selvfølgelig tilkøbt Swedoor hængslerne, der passer til den dør man gerne vil have, for at gøre arbejdet endnu lettere for sig selv.

Reparationsmaling hvis uheldet skulle være ude

Selvom alle de smarte funktioner og det handy udstyr, til tider kan gøre det nærmest legende let at montere en dør, sker det alligevel nogle gange, at mindre uheld lige hurtigt skal fikses.

Det kunne eksempelvis være, hvis man uheldigvis var kommet til at lave en skramme i dørkarmen. Hvad gør man så lige? Det er der heldigvis råd for. Man kan nemlig også købe reparationsmaling, til at ordne alle de små skrammer og slag, som døren og karmen kan få med tiden.

Malingen er hverken farlig for miljøet eller brandfarlig, da det er vandbaseret. Det vil sige at lige så længe, at man ikke opbevare det tilgængeligt for børn, så er der ingen problemer med hverken opbevaring, eller afskaffelse af tomme flasker.

Nyttigt udstyr fra Swedoor

Swedoor har også en masse andet praktisk udstyr, til både døre og karme.

Hvis man ikke bryder sig om synlige skruer og lignende, kan det være en god idé at skaffe nogle dækpropper oven i hatten.

Hvis man lige mangler den sidste finish i hjemmet, kan man også få en beslagskasse til fodlister. Det hjælper rent æstetisk på ens hjem, at man ikke kan se alle de små ufærdige ting.

Til sidst er det selvfølgelig også en god idé at skaffe en god lås til sin dør, så man kan holde ubudne gæster ude.

admin