Start din hypnose uddannelse i 2022

Start din hypnose uddannelse i 2022

Live kursus med erfarne instruktører

Du vil tage kurset live med erfarne instruktører, der guider dig hele vejen. Dette er ikke bare endnu et online kursus; dette er en interaktiv og engagerende oplevelse. Hypnose er kraftfuld og effektiv, fordi den taler til dit underbevidste sind og omgår dit kritiske filter. Jo mere du lærer om, hvordan det virker, jo flere fordele får du. 

Fokuser på dine mest kraftfulde triggere, og du får endnu bedre resultater. At fokusere på dine mest kraftfulde triggere gør hypnose endnu mere effektiv.

Lær af eksperter på området

Vores trænere er alle eksperter inden for deres felt og har mange års erfaring med at arbejde med mennesker samt masser af praktisk erfaring med at lave live hypnose. Hvis du leder efter et trin-for-trin kursus, der dækker grundlaget for hypnose, og hvordan du bruger det i dit arbejde på fuld tid, så er dette noget for dig.

Dette kursus er designet til at være både teori og praktisk træning, så du kan forbedre dine færdigheder som hypnotisør eller hypnoterapeut på fuld tid.

Forbedre dine færdigheder som hypnotisør eller hypnoterapeut

Dette kursus er designet til at være både teori og praktisk træning, så du kan forbedre dine færdigheder som hypnotisør eller hypnoterapeut på fuld tid. På dette kursus vil vi lære dig alt, hvad du behøver at vide for at arbejde med klienter som hypnotisør eller endda fuldtidshypnoterapeut. Alle vores instruktører er certificerede hypnoterapeuter. Så du sikkert kan få en hypnose uddannelse.

Hvad venter du på?

Vent ikke længere! Tilmeld dig dette kursus nu og start din rejse mod at blive en ekspert i hypnose. Vi har haft folk fra hele verden til at komme til vores kursus og finder det meget nyttigt. Vi har begrænset med pladser, så du skal skynde dig!

admin