NordikSIGN

skiltefirma med speciale i LED skilte

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

Dit facadeskilte er en væsentlig del af din virksomheds ansigt udadtil. Det er det første, kunderne ser, og det er din mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Har du ikke et facadeskilt, bliver du anonym i gadebilledet. Har du et grimt, ødelagt eller slidt facadeskilt, vil det gå ud over kundernes tillid til dit professionelle virke. Der er altså ingen vej udenom; vil du fremstå professionel, må du have et ordentligt skilt.

Og hvorfor ikke gå efter et flot LED skilt, der maksimerer din synlighed både dag og nat?

Gennem mere end 10 år har NordikSIGN specialiseret sig i LED belysning, og som skiltefirma kan vi levere et flot, gennemført og vedligeholdelsesfrit skilt, der fuldender din visuelle profil og giver kunderne et godt indtryk af din virksomhed.

Muligheder indenfor LED belysning

Der er flere gode grunde til at vælge et LED skilt. Først og fremmest giver et lysende skilt dig større synlighed både nat og dag, og dernæst er LED en enkel og bæredygtig lyskilde, som både har et lavt energiforbrug, en lav varmeudvikling, en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Og så er prisen i den grad konkurrencedygtig.

Overordnet kan LED skilte inddeles i tre forskellige kategorier: LED skilte med bogstaver, udhængsskilte med LED og lyskasser. Vores lange erfaring som skiltefirma bevirker, at vi ved alt, hvad der er værd at vide om de enkelte muligheder, og vi arbejder kun med de bedste og nyeste materialer.

Bogstaver med LED

En flot og populær løsning, der giver din facade en snert af eksklusivitet, er facadebogstaver med LED. Bogstaverne kan sammensættes som du ønsker, og både farver, størrelser og former kan variere i det enkelte skilt – det afhænger udelukkende af dine behov.

Har du allerede en færdig tegning, du gerne vil have omsat til facadebogstaver, så er NordikSIGN din rette samarbejdspartner; vi udvikler og producerer nemlig alle vores skilte selv.

Har du endnu ikke fundet frem til den helt rigtige løsning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi rådgiver gerne indenfor både design, farvevalg, materialer, virkemidler og blikfang – og vi leverer og monterer naturligvis i hele landet.

Udhængsskilte med LED

Et udhængsskilt er – som navnet antyder – et skilt, der hænger ud fra din facade. Synligheden er større, da skiltet kan ses fra flere sider, og det er særligt effektivt i smalle gader og stræder.

Som med bogstaverne fremstiller vi dit udhængsskilt med udgangspunkt i dine ønsker, så du får præcis den løsning, du drømmer om. Mulighederne er mange, og skiltet kan på fineste vis understøtte din visuelle identitet og de produkter, du repræsenterer.

Lyskasser med LED

En effektfuld LED løsning til dig, der gerne vil ses uden at bruge alt for mange penge, er et facadeskilt bygget som en lyskasse. Opbygningen er langt mere enkel end ved facadebogstaver, og derfor er produktet mere prisvenligt.

Ikke desto mindre er effekten stadig den samme: Du bliver mere synlig, og du giver et professionelt førstehåndsindtryk.

NordikSIGN er dit skiltefirma, og vi leverer LED skilte til den private såvel som den offentlige sektor i hele landet.