Pyloner

i alle størrelser

Pyloner er for alle

Går du og overvejer at få en pylon, så er løsningsmulighederne mange. Med pyloner få du ekstra god synlighed, da man ofte vil placere en pylon ud til trafikerede veje med få eksisterende skilte eller omgivelser, hvor pylonen vil skille sig ud. Det betyder, at du kan gøre din virksomhed synlig steder, hvor du ellers er svær at få øje på.

Gode eksempler på placering af en pylon kunne være en butik, fabrik, på en trafikeret gade eller i et industriområde, og mulighederne er derfor mange. For ekstra synlighed kan du få en pylon med LED lys, hvilket vil hjælpe dig med at opnå bedre resultater for din virksomhed.

LED er et bæredygtigt alternativ til traditionelle lyskilder, og LED belysningen udmærker sig på flere områder: den har et minimalt strømforbrug, lav varmeudvikling, lang levetid og ingen vedligeholdelse – og så kan den fremstilles til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Hos NordikSIGN har vi mere end 10 års erfaring med LED, og vi går gerne de ekstra skridt, der skal til for at sikre dig den bedste facadeskiltning – og vi leverer og monterer i hele landet.

LED skilte er vejrbestandige, og de kan opsættes på alle facader.

Har din virksomhed brug for skilte til at vejvise eller informere besøgende og ansatte i en større bygning, så leverer vi også dette. Et godt eksempel er skilte med et sitemap, som giver et overblik over de forskellige afdelinger efterfulgt af små skilte ved hver enkelt afdeling. Det giver den besøgende et overblik nemt og hurtigt.

Kontakt osSe priser

Et udsnit af vores tidligere arbejde

Læs mere om
Lysbogstaver
Læs mere om
Udhængsskilte
Læs mere om
Lysskilte
Læs mere om
Indendørs skilte