Indendørs skilte

Giver noget ekstra

Indendørs lysskilte

Giver noget ekstra
3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring
3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

Bedre synlighed indendørs

Hvis jeres kontor, restaurant eller opholdsareal trænger til et løft, så kan indendørs skilte gøre underværker. Vi søger information inden for sekunder, når vi ankommer til et nyt sted og skilte er derfor en rigtig god idé.

Mange af vores kunder vælger lysskilte med deres virksomheds logo til indendørs brug. Årsagen er, at det giver et eksklusivt look frem for et fladt skilt uden lys i. Vi leverer dog stort set alt inden for indendørs skilte og et skilt med lys i er dermed ikke et krav, men kun vores anbefaling.

Har din virksomhed brug for skilte til at vejvise eller informere besøgende og ansatte i en større bygning, så leverer vi også dette. Et godt eksempel er skilte med et sitemap, som giver et overblik over de forskellige afdelinger efterfulgt af små skilte ved hver enkelt afdeling. Det giver den besøgende et overblik nemt og hurtigt.

Gratis rådgivning

Tal med os

Vi har erfaringen og kan bedst give dig rådgivning, hvis vi kender lige præcis dit behov. Vores udvalg spænder vidt og indendørs skilte varierer i ligeså høj grad som alle vores andre typer af skilte. Tøv derfor ikke med at kontakte os for en snak om dine idéer.

Kontakt osSe priser

Spørgsmål og svar om skilte


Vi har 3 års garanti på vores skilte, som inkluderer LED driver og dioder.

Som udgangspunkt er leveringstiden 14-18 dage alt afhængig af ordreindgangen. Nogle gange har vi store projekter med levering af mange skilte, som kan forsinke produktionen med et par dage.

Priserne på udhængsskilt varierer med hensyn til materialevalg, LED belysning og størrelse. Det dyreste udhængsskilt er udført i rustfrit stål, mens den billigere prisvariant er af plastic. Som udgangspunkt koster et almindeligt udhængsskilt med LED belysning 8500 kr.

Skiltene er af rustfrit stål og selve materialerne holder i flere årtier. LED-belysning har en levetid på 50.000 timer, hvilket vil sige at hvis skiltet er tændt 10 timer hver dag, vil det holde i næsten 14 år.

Et facadeskilt varierer i pris, faktorer som LED-belysning, størrelse og materialevalg spiller ind. Hvis du har en ide om disse ting, kan vi hurtigt give dig et prisoverslag. Vi hjælper også gerne hvis du starter helt fra bunden med dit nye skilt. En tommelfingerregel siger at vi starter fra 10.000 kr. for et facadeskilt med lys.

Load More