Indendørs skilte

Giver noget ekstra

Indendørs lysskilte

Giver noget ekstra
3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring
3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

Bedre synlighed indendørs

Hvis jeres kontor, restaurant eller opholdsareal trænger til et løft, så kan indendørs skilte gøre underværker. Vi søger information inden for sekunder, når vi ankommer til et nyt sted og skilte er derfor en rigtig god idé.

Mange af vores kunder vælger lysskilte med deres virksomheds logo til indendørs brug. Årsagen er, at det giver et eksklusivt look frem for et fladt skilt uden lys i. Vi leverer dog stort set alt inden for indendørs skilte og et skilt med lys i er dermed ikke et krav, men kun vores anbefaling.

Har din virksomhed brug for skilte til at vejvise eller informere besøgende og ansatte i en større bygning, så leverer vi også dette. Et godt eksempel er skilte med et sitemap, som giver et overblik over de forskellige afdelinger efterfulgt af små skilte ved hver enkelt afdeling. Det giver den besøgende et overblik nemt og hurtigt.

Gratis rådgivning

Tal med os

Vi har erfaringen og kan bedst give dig rådgivning, hvis vi kender lige præcis dit behov. Vores udvalg spænder vidt og indendørs skilte varierer i ligeså høj grad som alle vores andre typer af skilte. Tøv derfor ikke med at kontakte os for en snak om dine idéer.

Kontakt osSe priser