Facadeskilte

fås i mange former

Mange muligheder

Har du endnu ikke et facadeskilt og overvejer at få et til din virksomhed? Hvad end det er en butik, fabrik, på en trafikeret gade eller i et industriområde, så er mulighederne mange. LED lysskilte er et godt sted at starte. Skilte handler om synlighed og lys tiltrækker vores øjne. Så enkelt kan det siges. LED er et bæredygtigt alternativ til traditionelle lyskilder, og LED belysningen udmærker sig på flere områder: den har et minimalt strømforbrug, lav varmeudvikling, lang levetid og ingen vedligeholdelse – og så kan den fremstilles til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Hos NordikSIGN har vi mere end 10 års erfaring med LED, og vi går gerne de ekstra skridt, der skal til for at sikre dig den bedste facadeskiltning – og vi leverer og monterer i hele landet.

LED skilte er vejrbestandige, og de kan opsættes på alle facader.

Har din virksomhed brug for skilte til at vejvise eller informere besøgende og ansatte i en større bygning, så leverer vi også dette. Et godt eksempel er skilte med et sitemap, som giver et overblik over de forskellige afdelinger efterfulgt af små skilte ved hver enkelt afdeling. Det giver den besøgende et overblik nemt og hurtigt.

Kontakt osSe priser

Et udsnit af vores tidligere arbejde

Læs mere om
Lysbogstaver
Læs mere om
Udhængsskilte
Læs mere om
Lysskilte
Læs mere om
Indendørs skilte