Lysende bogstaver

til din facade

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

Vil du styrke din virksomheds synlighed i gadebilledet, fremstå professionel og ikke mindst vise nuværende og kommende kunder, hvor du er – så kommer du ikke udenom et facadeskilt. Men et skilt er ikke bare et skilt. Designet skal være en forlængelse af din visuelle profil, farverne skal være de rigtige, størrelsen og proportioner spiller en væsentlig rolle og sidst men ikke mindst skal dit skilt tydeligt vise kunderne, hvem du er, og hvad du står for.

Har du sådan et skilt?

Ellers er du kommet til rette sted. NordikSIGN har mere end 10 års erfaring med LED skilte; fremtidens skilt. Vi arbejder udelukkende med de bedste og nyeste materialer, og vi ved, hvad der skal til for at skabe et genkendeligt facadeskilt til din virksomhed.

Et grafisk pejlemærke til dine kunder

Facadeskiltet kan du tænke på som et grafisk pejlemærke til dine kunder. Det er sådan, du hjælper dem med at finde vej. Og det er desuden dit ansigt udadtil.

Har du selv et helt specifikt ønske til, hvordan dit skilt skal se ud, så producerer vi ud fra dine tegninger. Er du mere tvivlende, så hjælper vi dig frem til den helt rigtige løsning. Vi producerer på egen fabrik, og vi leverer og monterer i hele landet og til private såvel som offentlige virksomheder.

Kort sagt: Vi tager os af hele processen.

Skiltebogstaver tager facaden til et nyt niveau

Den mest eksklusive og professionelle løsning, du kan vælge til facaden, er bogstaver med LED belysning. Størrelsen, formatet, farven og placeringen bestemmer du – og du kan sagtens mikse de forskellige muligheder.

LED lyset giver dig fuld effekt 24/7, og facadebogstaverne giver et elegant og professionelt udtryk. Så snart de kommer op, vil du opdage, at din virksomhed fremstår på en helt ny måde; det vil blive synligt, at din virksomhed tager sig selv og sine kunder alvorligt.

Lad os klare arbejdet

Gennem årene har vi investeret en del tid i at undersøge, udvikle og eksperimentere med LED belysning, og det betyder, at vi i dag anser os selv som eksperter på området. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om LED, og vi giver os gerne i kast med nye udfordringer, hvis du drømmer om noget, ingen før har set.

Når dit skilt skal produceres, går vi i tæt dialog med dig. Vi lytter, og vi kommer med forslag, der stemmer overens med dine ønsker og dit budget. Det vigtigste for os er, at du får et skilt, der giver dig den synlighed, du fortjener – uden at vi går på kompromis med din visuelle profil og dine virksomhedsværdier.

Vi udvikler og producerer facadeskilte og -bogstaver til både den private og den offentlige sektor, og vi leverer og monterer i hele landet.

Ønsker du at få et tilbud på skiltebogstaver eller andre LED muligheder, så giv os et ring eller send os en mail. Det er gratis og uforpligtende at gå i dialog med os, og vi udarbejder gerne et tilbud til dig, så du ved, hvad får for dine penge.