Sjove pokaler kan bruges i mange situationer 

Sjove pokaler kan bruges i mange situationer 

Det ligger ret fundamentalt i mennesker at de godt kan lide at blive anerkendt for de ting de gør. Denne anerkendelse kan komme til udtryk på forskellige måder, alt efter hvilken situation der er tale om. Men uanset om der er tale om ros, en medalje eller lønforhøjelse, så passer det de flestes ego godt, at det de har brugt tid og energi på bliver set og anerkendt af andre.

Kan en pokal motivere til mere arbejde?

Netop derfor kan mange godt lide at deltage i konkurrencer hvor det er muligt at kåre en vinder. For på den måde bliver det offentligt vist at man var den bedste til den pågældende ting.

Denne viden kan du tage med dig når du eksempelvis skal motivere dine ansatte eller dine elever til at yde noget ekstra i en speciel anledning. Ved at gøre det til en konkurrence, hvor der kan kåres en vinder, så vil mange flere måske føler sig ekstra motiveret til at give alt hvad de har i denne opgave.

Du kan vise anerkendelse af den der vinder konkurrencen, ved at have nogle sjove pokaler klar til dem der klarer det bedst. Så er der noget meget konkret man kan modtage som bevis på det man har udført. For nogle vil det virkelig øge deres motivation. Du kan se mere på pokalbutikken.

Det er op til dig, og hvor ofte disse sjove pokaler skal gives, om det er en pokal der skal gå på omgang blandt vinderne eller om alle får hver sin personlige pokal.

Mange forskellige slags pokaler

Sådanne sjove pokaler kommer i alle mulige skikkelser. Du kan få dem både i sølv eller guld farve. Dette behøver ikke at have noget at gøre med vinderens placering i konkurrencen, men kan bare være den du synes er flottest. Nogle sjove pokaler har også en helt anderledes farve eller form. Måske er den mere glasagtig og i farven blå.

En pokal behøver slet ikke at være dyr. Man kan sagtens få nogle der blot koster mellem 60 og 100 kroner. Så er det muligt for langt de fleste at vælge at have pokaler med i diverse konkurrencer.

Øg konkurrenceånden med en pokal

Måske står du slet ikke i en situation hvor sådan en pokal vil være sjov at bruge på din arbejdsplads. Men kunne det så være en ide at have en pokal til vinderen af en konkurrence du måske har til din næste fest? Hvis du skal holde børnefest kan det være at der vil være nogle lege eller konkurrencer, hvor man kan kåre en vinder og give den person en sjov pokal.

Det kan også være at du har arrangeret en udklædningsfest. Hvorfor så ikke øge konkurrencen mellem gæsterne endnu mere, ved at sætte nogle sjove pokaler på højkant til de bedst udklædte. Eller tag en pokal med næste gang du skal ud og spille bowling eller en anden sportsgren, så kan det vindende hold eller den vindende person få en pokal med sig hjem. Det vil være et godt twist på de fleste konkurrenceprægede situationer.

admin