Sådan laver du en lille lejlighed hyggelig og rummelig: 9 ideer

Sådan laver du en lille lejlighed hyggelig og rummelig: 9 ideer

Er det muligt at fylde en lille lejlighed med alt hvad du behøver, mens du stadig holder den hyggelig og ryddelig? Alt er muligt. Vi har udvalgt 9 varer, der gør det muligt for dig at organisere dit hjem professionelt.

Bøjle

Du kan passe flere gange flere ting i dit skab med denne multifunktionelle bøjle, end du kunne med en almindelig. Hele funktionen er i et specielt foldedesign, takket være, at rummet bruges så effektivt som muligt. Ni huller udgør bøjlen. Hvis du allerede har en, kan du også købe et tøjstativ.

Lagdelt skoskab

En komplet garderobe med ben, der kan rumme alle i familiens sko. Den er lavet af tung ikke-vævet klud. Der er muligheder med fire, fem, seks, otte og ti niveauer samt en række farver. Du kan placere den i badeværelset ved siden af vasketøjskurve.

Trådklemmer

Hvert hjem skal have trådklemmer. Dette lille, men nyttige tilbehør hjælper dig med at slippe af med problemet med sammenfiltrede ledninger og den visuelle støj, de skaber. Du kan opleve, at de to farver på klip – sort og hvid – tilbydes i sæt på fem eller tyve.

Multifunktionelt håndklædestativ

Håndklæder, hjemmesko, badekåber, massagebørster og brusesvampe kan alle hænges og foldes på dem. Der er kroge, tværstænger og en stor hylde, der vipper i forskellige vinkler. På hylden kan du også opbevare håndvaske og vaskemidler, og du kan hænge tøj på tværstængerne. Lavet af aluminium.

Stor kosmetikarrangør

Desktop cosmetics organizer indeholder to udtrækkelige skuffer til små varer ud over fem dybe åbne rum, der kan rumme forskellige krukker, hætteglas og flasker (for eksempel makeupbørster og manicureprodukter).

Vask Organizer Hylde

Denne genstands design er længdejusterbart og passer til dræn af enhver størrelse. Her kan du placere ting som en børste, en svamp med opvaskemiddel, en grøntsagsskræller og en krog til en klud. På grund af afløbshullet i bunden vil alle disse små, men vitale genstande ikke tage mere plads, vil altid være synlige og forblive tørre.

Nedhængt loftslampe

Et elegant og praktisk svar på et lille boligareal eller soveværelse. Den loftsmonterede lampe træder i stedet for den traditionelle natbordslampe. Varm, neutral, hvid og dæmpet er de fire lysfarvevalg, mens de fire længdevalg er 50, 60, 80 og 100 cm.

Opbevaringsstativ over mikrobølgeovnen

Stor hylde designet til brug over mikrobølgeovnen til at holde tallerkener, krydderier, olier, husholdningsartikler og køkkenudstyr. Du kan justere arrangøren, så den passer til mikrobølgeovnens størrelse takket være dens glidende konstruktion. Hylden kan understøtte vægte på op til 100 kg. Der er specifikke kroge på siden til kulinarisk udstyr.

Et kompakt stativ på hjul

Et sådant stativ passer let i et lille badeværelse, stue, køkken og endda i en lille gang. Den er knap 13 centimeter bred. Du kan opbevare håndklæder, brusebad og kosmetiske forsyninger, krydderier, magasiner, tallerkener, skoplejeartikler, paraplyer og andet tilbehør på hylderne (der er to, tre eller fire hylder til rådighed).

admin