Sådan følger du andre folks strategier på den nemmeste måde

Sådan følger du andre folks strategier på den nemmeste måde

Puha, det er ikke nemt at være investor i dag. Der er så mange forskellige strategier og ting, man skal kende til for at gøre det på en meget effektiv måde. Der er mange penge at hente på investeringer, hvis man gør det rigtigt – det er dog nemt at gøre det forkert. Med forkert mener vi selvfølgelig, at du kommer til at investere i noget, der falder meget på kort tid. Kryptovalutaer er kendt for at falde meget på kort tid – de kan dog også stige meget. Mange tør ikke bevæge sig ud i det netop af disse årsager.

Heldigvis findes der en ting, der hedder copy trading. Dette går ud på, at du vælger en person, du ønsker at kopiere, og så vil en bestemt platform kopiere alle handlerne, der bliver foretaget af denne person. Stoler du derfor på en bestemt trader, så kan han eller hun agere en form for formueforvalter for dig. Det koster ikke penge, fordi du betaler ikke noget for selve ydelsen. Du betaler blot for den kommission og gebyrer, der er forbundet med selve handlerne.

Man kunne undre sig over, hvorfor det ikke koster penge at komme i gang med copy trading. Sandheden er dog, at du opretter dig på en platform for at gøre det, og de tjener penge på gebyrer og kommission. Det er blot en service til dig som deres kunde. Har du Nordnet og bruger deres månedsopsparing, så får du også en service, fordi du jo er kunde hos dem.

Du skal minimum investere 200 dollars for at komme i gang med copy trading på den platform, vi snakker om. Derudover er der en begrænsning på 100 personer, du kan følge samtidig. Dette bør de fleste alligevel ikke ramme. Du kan finde folk, du kan følge, forskellige steder, men det er nemmest at finde dem herinde, fordi det er den officielle hjemmeside.

admin