Så vigtigt er det med god skiltning af din virksomhed

Så vigtigt er det med god skiltning af din virksomhed

Uanset hvilket skilt du søger, så kan du være helt sikker på, at det er en væsentlig del af din virksomheds ansigt udadtil. Det er det du bør tænke på, når du vælger et skilt. Det er det første dine kunder ser, og det er din mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Har du ikke et facadeskilt, bliver du anonym i gadebilledet. Har du et grimt, ødelagt eller slidt facadeskilt, vil det gå ud over kundernes tillid til dit professionelle virke. Der er altså ingen vej udenom – vil du fremstå professionel, må du have et ordentligt skilt.

Gennem mange år har BM Skilte Fredericia specialiseret sig i en bred palette af løsninger, og som skiltefirma kan vi levere et flot, gennemført og vedligeholdelsesfrit skilt, der fuldender din visuelle profil og giver kunderne et godt indtryk af din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tids garanti er der på et skilt?

Vi har 3 års garanti på vores skilte, som inkluderer LED driver og dioder.

Hvor lang er leveringstiden på et skilt?

Som udgangspunkt er leveringstiden et sted mellem 2-15 dage alt afhængig af type, størrelse osv. Nogle gange har vi store projekter med levering af mange skilte, som kan forsinke produktionen med et par dage.

Hvad er prisen på et udhængsskilt?

Priserne på udhængsskilt varierer med hensyn til materialevalg, LED belysning og størrelse. Det dyreste udhængsskilte er udført i rustfrit stål, mens den billigere prisvariant er af plastik. Som udgangspunkt koster et almindeligt udhængsskilt med LED belysning 4.500 kr.

Hvor længe holder et facadeskilt med lys?

Skiltene er af rustfrit stål og selve materialerne holder i flere årtier. LED-belysning har en levetid på 50.000 timer, hvilket vil sige at hvis skiltet er tændt 10 timer hver dag, vil det holde i næsten 14 år.

Hvad koster et facadeskilt?

Et facadeskilt varierer i pris, faktorer som LED-belysning, størrelse og materialevalg spiller ind. Hvis du har en ide om disse ting, kan vi hurtigt give dig et prisoverslag. Vi hjælper også gerne hvis du starter helt fra bunden med dit nye skilt. En tommelfingerregel siger at vi starter fra 10.000 kr. for et facadeskilt med lys.

admin