Skarpe priser

& markedet højeste kvalitet

Vi har skåret mellemmanden væk. Helt simpelt, så køber vi direkte fra producenten, så du skal betale mindre. Vores mangeårige erfaring med distributørerne har givet rum til et trofast samarbejde direkte med producenterne frem for en mellemmand. Det har vi valgt at lade vores kunder komme til gode, så de kan få høj kvalitet til skarpe priser. Vi står inde for kvaliteten af vores produkter og giver derfor 3 års garanti på alle vores produkter.

Vi garanterer priser tilpasset den enkelte

Vores kunder er meget forskellige, da vi leverer til et bredt udvalg af befolkningen. Det gør, at priserne varierer en del alt afhængigt af den enkeltes behov – store som små. Derfor har vi ingen priser præsenteret, da vi ikke kender dit behov endnu. Vi garanterer dog yderst konkurrencedygtige priser. Vi giver dog nogle priseksempler, som du kan se nærmere på.

Udhængsskilt

Café

12.000 kr.

Denne kunde ønskede et udhængsskilt til hans cafe i indre København. Med LED lys og stålramme kunne forbipasserende bedre få øje på caféen. Prisen er eksklusiv montering.

Lysskilt

IT-virksomhed

15.000 kr.

IT-virksomheden havde behov for at større skilt med information til kunder og besøgende i lobbyen. De valgte et lysskilt med LED, da det var mere iøjefaldende og gav den rette stemning sammen med resten af indretningen. Prisen er eksklusiv montering.

Facadeskilt

Entreprisevirksomhed

20.000 kr.

Denne kunde ønskede et udhængsskilt til hans cafe i indre København. Med LED lys og stålramme kunne forbipasserende bedre få øje på caféen. Prisen er eksklusiv montering.

Pylon

Virksomhed i industriområde

25.000 kr.

For en virksomhed som denne var det nødvendigt med en pylon ved indgangen til virksomhedens udendørs areal. Pylonen blev opsat ud til yderste område på matriklen for at sikre at kunder og samarbejdspartnere kom rigtigt frem.

Et udsnit af vores tidligere arbejde

Hvad siger kunderneHvalsø ApotekHvalsø ApotekCharlotte Dalsgaard Wiberg-Jørgensen

Hvalsø Apotek stod over for en rebranding der blandt andet omfattede helt nyt inventar og belysning. Det nye lysskilt repræsenterer det ”nye” og moderne apotek. Vejledningen lige fra 3d-tegningen af skiltet til selve opsætningen har været i top!

V. Løwener A/SV. Løwener A/SNiels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør

Vores facadeskilt var efter mange år blevet tæret af vejret og trængte til en udskiftning. Vi fik muligheden for at sætte et lysskilt til en fornuftig pris og er samlet set rigtig godt tilfredse med slutresultatet.

De Forenede Dampvaskerier (DFD)De Forenede Dampvaskerier (DFD)Jesper Wiig Pedersen, Teknisk Chef

Vi havde brug for et facadeskilt over indgangen man også kunne se når mørket falder på. Hurtig levering og opsætning. Vi er tilfredse med resultatet og kigger nu på et endnu større skilt til vores vestfacade.