Plakater til det nordiske hjem

Plakater til det nordiske hjem

Før vi dykker ned i 3 fede steder at handle nordiske plakater og posters online, så skal vi måske definere hvad nordisk design egentlig er. 

Nordisk design er det udtryk og designform, der kendetegner de danske og skandinaviske hjem. Når man taler om nordisk design, så taler man ofte om hvordan man indretter sig og hvilke indretningsregler man følger. 

Typisk, så ser man nordisk design som minimalistisk og rene linjer. F.eks. hvide vægge, som de fleste skandinaviske hjem har. Store glaspartier og vinduer er også typisk for nordisk design, ligesom trægulv er populære i de fleste hjem her i Norden. 

Når vi kommer til pynteting og nips – herunder en kategori, hvor plakater og posters begynder at være interessante – så er det noget vi elsker. Vi elsker ting, som har til formål at gøre hjemmet “hyggeligt”. Alle vores nips og pynteting skal bryde de rene linjer, hvide vægge og minimalismen. 

Og her er posters helt perfekte. Med posters får du en nem, hurtig og ikke mindst billig måde at få farve, hygge og personlighed ind i hjemmet på. Du kan bestille online på få klik og få sendte plakaten lige til døren (indrammet) endnu – og wupti, så har du fornyet hyggen og frisket dit nordiske hjem op. 

Selvom plakaterne gerne må være farverige, så skal de ikke stikke for meget af. Vi skal jo holde os til det nordiske udtryk. Hos plakat webshoppen PosterSociety.dk finder du en lang række rolige, smukke plakater, som passer ind i alle nordiske hjem. Plakater med planter, blomster, fisk, kunst og meget mere finder du på webshoppen. 

Bestiller du rammer og plakater sammen, så får du det endda indrammet gratis. Så bliver det ikke nemmere at skabt et opdateret nordisk udtryk i hjemmet. God nøjelse!

admin