Paptallerkner – Den nemme og billige løsning til festen

Paptallerkner – Den nemme og billige løsning til festen

Når du planlægger en fest, er det sidste, du ønsker at bekymre dig om, opvask. Det er her, paptallerkner kommer ind i billedet! De er billige, nemme at bruge og til engangsbrug. Desuden fås de i mange forskellige farver og designs, så du kan matche dit festtema perfekt. Her er nogle tips til at finde de rette paptallerkner til din næste fest:

Materiale – De mest almindelige materialer til paptallerkener er pap, plast og bambus. Paptallerkner er den mest miljøvenlige løsning, men de kan være skrøbelige og er ikke egnede til varm mad. Plasttallerkener er stærkere og kan klare varm mad, men de er ikke så miljøvenlige. Paptallerkener fås også i bambus, som er mere miljøvenligt end plastik og mere bæredygtigt end pap.

Størrelse: Paptallerkner findes i forskellige størrelser, fra fra små forretter til store middagstallerkener. Vælg den størrelse, der passer bedst til dine behov. Du kan også vælge flere forskellige størrelser, alt efter hvad der skal på tallerkenen. En lille til forretten, en stor til hovedretten og en mindre én igen til desserten.

Design: Der er uendelige designmuligheder for paptallerkner fra enkle, ensfarvede farver til sjove og festlige mønstre. Vælg et design, der passer til dit festtema. Det kan være lyseblå eller lyseblå til barnedåben, med flag til fødselsdagen, med ringe eller hjerter til brylluppet. Der er uendelige muligheder. Men der er også de traditionelle hvide, som matcher til alle type fester.

Fordelen ved engangstallerkner og generelt engangsservice er, at det er nemt og praktisk at rydde op efter. Når tallerkenerne er brugt, kan du smide dem direkte i skraldespanden, de skal nemlig ikke gøres rent som service af porcelæn. Til gengæld så kan engangstallerkner være uhandy at spise på, og de bliver hurtigt ubrugelige, hvis de kommer i kontakt med væske.

Med disse tips I baghovedet, så ved du helt sikkert allerede nu, hvad du skal vælge til den næste fest.

admin