Lysbogstaver

til din facade

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

Skal din visuelle identitet føres helt ud på facaden, så kommende kunder, nuværende kunder og konkurrenter kan spotte dig på lang afstand – og vil du være synlig både nat og dag? Så skal du have lysbogstaver på fronten af din bygning.

Med lysbogstaver får du et professionelt facadeskilt, og det skal naturligvis bygges med LED; fremtidens lyskilde.

De sidste 10 år har vi dedikeret til at udforske, fremstille og eksperimentere med LED, og i dag ved vi alt, hvad der er værd at vide om netop det. Vi bygger dine lysbogstaver af de nyeste og bedste materialer på markedet, og vi sikrer dig et facadeskilt, hvor kvaliteten er 100% i orden hele vejen igennem.

Og vi leverer og monterer naturligvis i hele landet.

Lysbogstaver der matcher dine ønsker

Når vi skal bygge dit facadeskilt, tager vi udgangspunkt i dine ønsker. Ikke naboens, ikke konkurrentens og ikke vores. Dine. Det er din virksomhed, det er din facade og det er dine lysbogstaver. Vi går i dialog med dig, så vi forstår, hvad du har af forventninger til skiltet, og vi lytter til det, du siger.

Det betyder ikke, at vi ikke kommer med tips og gode råd. Det gør vi hellere end gerne, og hvis du tillader det, skubber vi gerne lidt til dine forestillinger. Vores lange erfaring med LED har givet os en grundlæggende viden om blikfang, effekter og de mange muligheder, der er – vi ved, hvilke knapper, du skal skrue på, hvis du vil have fuld styrke på synligheden, og vi hjælper dig i hus med det helt rigtige facadeskilt.

Private såvel som offentlige virksomheder

Porteføljen af kunder, der har været gennem vores virksomhed, er stor, og vi samarbejder både med den private og den offentlige sektor – og vi har ingen præferencer, når det kommer til din adresse. Vi dækker hele Danmark.

Du behøver ikke have en stor butikskæde med flere forretninger for at bestille dine lysbogstaver hos os. Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis du har – men vi leverer også gerne skilte til små virksomheder. Alle er velkommen, og ingen opgave er for stor eller lille til os.

Hvorfor skal det være LED?

Der findes forskellige former for lyskilder på markedet for lysbogstaver, men hvis du vil have lang levetid og miljøvenlige forhold, så er LED den absolut bedste løsning. Ikke nok med at LED lamper har et lavt strømforbrug, de har også en lav varmeudvikling og de er stort set vedligeholdelsesfri.

Facadeskilte med LED kan produceres, så de kan sættes på en hvilken som helst facade, og det gælder også for de lysbogstaver, du drømmer om. Mulighederne er uendelige, og du kan med lethed føre din grafiske profil videre på facaden.

Ønsker ud at få et tilbud på lysbogstaver til din virksomhed, så kontakt os endelig på mail eller telefon. Vi skal høre lidt om dine ønsker til bogstaver, størrelser, farver etc., og med det i baghovedet udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, der indeholder alt fra fremstilling af skiltet til opsætning på facaden.

Hvad siger kunderneHvalsø ApotekHvalsø ApotekCharlotte Dalsgaard Wiberg-Jørgensen

Hvalsø Apotek stod over for en rebranding der blandt andet omfattede helt nyt inventar og belysning. Det nye lysskilt repræsenterer det ”nye” og moderne apotek. Vejledningen lige fra 3d-tegningen af skiltet til selve opsætningen har været i top!

V. Løwener A/SV. Løwener A/SNiels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør

Vores facadeskilt var efter mange år blevet tæret af vejret og trængte til en udskiftning. Vi fik muligheden for at sætte et lysskilt til en fornuftig pris og er samlet set rigtig godt tilfredse med slutresultatet.

De Forenede Dampvaskerier (DFD)De Forenede Dampvaskerier (DFD)Jesper Wiig Pedersen, Teknisk Chef

Vi havde brug for et facadeskilt over indgangen man også kunne se når mørket falder på. Hurtig levering og opsætning. Vi er tilfredse med resultatet og kigger nu på et endnu større skilt til vores vestfacade.