LED skilte

er fremtidens facadeløsning

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

LED skilte er fremtiden. Så enkelt kan det siges. Det er et bæredygtigt alternativ til traditionelle lyskilder, og LED belysningen udmærker sig på flere områder: den har et minimalt strømforbrug, lav varmeudvikling, lang levetid og ingen vedligeholdelse – og så kan den fremstilles til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Hos NordikSIGN har vi mere end 10 års erfaring med LED, og vi går gerne de ekstra skridt, der skal til for at sikre dig den bedste facadeskiltning – og vi leverer og monterer naturligvis i hele landet.

LED skilte er vejrbestandige, og de kan opsættes på alle facader.

Facadebogstaver – enkelt og eksklusivt

Facadebogstaver bygget som LED skilte er en unik og flot løsning, der i den grad skaber blikfang. Løsningen kan tilpasses din virksomhed, så det er dine værdier, dine farver og din stil, der strømmer ud af skiltet; et individuelt facadeskilt som kunderne bider mærke i.

Har du allerede tegninger klar, kan vi bygge dit LED skilt ud fra dem. Er du usikker på, hvordan skiltet skal udformes, så hjælper vi gerne. Vi kan rådgive om alle aspekter fra design, farvevalg og størrelsesforhold til effektfulde virkemidler, lyssætning og placering.

Udhængsskilte – synlighed fra alle sider

En populær løsning, når det handler om LED skilte, er de såkaldte udhængsskilte; et skilt der hænger ud fra muren, så det kan ses fra alle vinkler.

Udhængsskiltet er enkelt i sin opbygning, og det er særligt velegnet til dig, der ønsker større synlighed i et livligt og smalt gadebillede. Her kan det være svært med et decideret facadeskilt, der kræver, at kunderne ser din virksomhed forfra.

Hos NordikSIGN har vi fremstillet en lang række udhængsskilte gennem tiden, og vi vil hellere end gerne lave dit også. Gennem dialog og visualiseringer finder vi frem til det helt rigtig udtryk, og kvaliteten er naturligvis 100% i orden.

Lyskasser – et billigt LED skilt med blikfang

Har du et begrænset budget, men ønsker du stadig at øge din virksomheds synlighed med et flot LED skilt? Så kan en lyskasse meget vel være den rette løsning for dig.

Lyskassen er enkel i sin opbygning, og derfor er det et prisvenligt alternativ til facadebogstaver og udhængsskilte, men effekten er stadig den samme: din virksomhed kan spottes på lang afstand både nat og dag.

Vi bygger din lyskasse efter dine egne tegninger, hvis du ønsker det, men vi hjælper dig også gerne med at finde frem til det helt rigtige udtryk; dét der stemmer overens med din visuelle profil, dine virksomhedsværdier og dine produkter.

Indendørs LED skilte

Har du brug for et LED skilt til indendørs brug, fremstiller vi gerne det. Bogstaver med LED er det produkt, der typisk anvendes til indendørs belysning, men vi kan også bygge udhængsskilte og lyskasser. Det afhænger udelukkende af dine ønsker.

Hos NordikSIGN leverer vi LED skilte til både den private og den offentlige sektor, og derfor spænder vores erfaring bredt. Vi arbejder kun med de nyeste og bedste løsninger, og vi garanterer en høj kvalitet og en lang levetid på vores produkter – og ikke mindst et minimalt behov for vedligehold.

Hvad siger kunderneHvalsø ApotekHvalsø ApotekCharlotte Dalsgaard Wiberg-Jørgensen

Hvalsø Apotek stod over for en rebranding der blandt andet omfattede helt nyt inventar og belysning. Det nye lysskilt repræsenterer det ”nye” og moderne apotek. Vejledningen lige fra 3d-tegningen af skiltet til selve opsætningen har været i top!

V. Løwener A/SV. Løwener A/SNiels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør

Vores facadeskilt var efter mange år blevet tæret af vejret og trængte til en udskiftning. Vi fik muligheden for at sætte et lysskilt til en fornuftig pris og er samlet set rigtig godt tilfredse med slutresultatet.

De Forenede Dampvaskerier (DFD)De Forenede Dampvaskerier (DFD)Jesper Wiig Pedersen, Teknisk Chef

Vi havde brug for et facadeskilt over indgangen man også kunne se når mørket falder på. Hurtig levering og opsætning. Vi er tilfredse med resultatet og kigger nu på et endnu større skilt til vores vestfacade.