• Gode kundeanmeldelser
  • 3 års fuld produktgaranti
  • Konkurrencedygtige priser

LED bogstaver til udendørs og indendørs brug

Har du en flot facade, der skal afsluttes med et professionelt og lækkert facadeskilt, så er LED bogstaver lige sagen; lysskiltets Rolls Royce. Med det på din bygning skiller du dig ud, og samtidig øger du synligheden, så dine kunder lettere kan finde dig.

Med LED bogstaver tager du din facade til et nyt niveau, og du får mulighed for at slå dig løs med både størrelser, farver, dybder og lysintensitet; du kan skabe lige præcis det skilt, du drømmer om. Ved du ikke helt, hvad du drømmer om, så fortvivl ikke – vi rådgiver dig gennem hele processen, ligesom vi monterer dit skilt, når det er bygget. På den måde skal du ikke røre en finger, men kan bruge energien på det, du er bedst til.

Hvem er vi?

NordikSIGN er en veletableret virksomhed, der gennem mere end 10 år har udviklet, bygget og eksperimenteret med LED belysning. I dag er vi førende eksperter på området, og vi har egne fabrikker i Danmark, hvor vi bygger alle skilte selv. Det gør vi, fordi vi ønsker at sikre en høj kvalitet hele vejen igennem. Fra idéudvikling til færdigt produkt.

Vi arbejder udelukkende med de bedste og nyeste materialer, og bestiller du dine LED bogstaver hos os, får du ikke bare et bæredygtigt og miljøvenligt skilt, du får også et skilt, der er stort set vedligeholdelsesfrit.

Vores afdelinger er placeret henholdsvis i Jylland og på Sjælland, og det betyder, at vi har mulighed for at levere og montere skilte i hele landet – og vi samarbejder både med private og offentlige virksomheder.

Udendørs såvel som indendørs

Med LED bogstaver kan du skabe et unikt og flot lysspil på din facade, der er fuldt modstandsdygtigt overfor det danske vejr; et lysende pejlemærke til dine kunder, der er synligt både nat og dag.

Men du kan også bruge LED bogstaverne indendørs. Her kan du skabe flotte effekter i baren, i butikken eller på kontoret; mulighederne er uendelige. Har du ønsker, der går lidt udover det sædvanlige, tager vi gerne et kig på det – vores ekspertise og egenproduktion gør det muligt at eksperimentere med formater, hvor andre må sige stop.

Indhent et tilbud

Det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud på LED bogstaver, og vi lægger os i selen for at give dig så gennemsigtig en pris som muligt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vide hvad ens penge går til, og derfor er vi fortalere for en åben dialog og gennemskuelige tilbud.

Hos NordikSIGN ved vi alt, hvad der er værd at vide om LED belysning, og vi lytter altid til dine ønsker og tager udgangspunkt i dem, når dit skilt skal designes. Men vi bruger også vores viden til at udfordre dig og skubbe til dine forestillinger, så du får lige præcis dét skilt, der fungerer allerbedst på din facade.

Mulighederne er nærmest uendelige, når det kommer til LED bogstaver, og det bedste, du kan gøre, er at skrive eller ringe allerede i dag, så vi kan få startet dialogen.