Kvalitetsmøbler til din stue

Kvalitetsmøbler til din stue

Gør din stue komplet

Vi har et bredt udvalg af hjørneborde og små borde at vælge imellem. Med det rigtige interiør kan du virkelig gøre boligarealet i dit hjem levende. Hjørneborde er perfekte til hjem med en mere åben indretning, mens små borde er ideelle til dem, der vil bruge det som sofabord.

Perfekt til små rum, vores hjørneborde fås i en række størrelser og former, der passer til dine behov. Vælg mellem rund, firkantet eller rektangulær for at få din plads helt rigtig.

Mange mennesker tror, at hjørneborde og små borde er det samme. Men det er de faktisk ikke. Hjørneborde er mere velegnede til mindre rum, som stuer med tv. Mindre borde bruges normalt som sideborde eller ende borde – de kan også bruges som sofabord erstatninger, hvis du har en åben stue og ikke har plads nok til et separat sofabord.

Vælg din stil

Likehome tilbyder et unikt udvalg af stilarter, herunder rustikke hjørneborde, moderne hjørneborde med glasplader og naturligt træborde. Du kan også finde runde eller firkantede hjørneborde. Vi har alle de styles, du har brug for!

Mindre end et sofabord, så du vil finde et hjørnebord, der hjælper dig med at skabe et layout, der er mindre rodet og mere kreativt. Find den perfekte pasform til din stue!

Hvem siger, at du har brug for matchende møbler? Hjørneborde fungerer godt med forskellige stilarter, fra traditionel til moderne. De kommer i forskellige former, størrelser og materialer, så de passer til dine behov – fra metal til træ.

Praktisk opbevaring

Designet med skjult opbevaring, vores hjørneborde er perfekte til opbevaring af de irriterende fjernbetjeninger eller læsebriller. Med et så smart design har du måske ikke brug for den ekstra reol længere?

At købe møbler er normalt en tidskrævende proces — men du kan købe online på Likehome.dk, så sender vi din ordre overalt i Danmark inden for 24 timer! Det er nemt, hurtigt og bekvemt – så hvorfor vente?

 

admin