Julegaver til kvinder

Julegaver til kvinder

10 julegaveideer til hende 2022

 

Julen er lige rundt om hjørnet, og selvom vi ofte står i sidste øjeblik og skal finde julegaver til kvinder, er det ikke ens betydning med at den ikke bliver perfekt. Vi har alle brug for lidt inspiration, for det kommer nok ikke som nogen overraskelse at julen finder sted hvert evig eneste år. Så det kan være svært at finde på noget nyt år efter år. Her er en guide til geniale julegaveideer til hende i 2022

1.   Guld belagte smykker der er vandfaste

Måske har du allerede hørt om det, måske har du ikke? I så fald er det blevet ekstremt populært har i 2022 da man har fundet frem til en ny form for guld belægning. Denne guldbelægning kalder man PVD belægning og er ekstremt slidstærkt. Dette gør at du kan få et ekstremt billigt smykke der holder hele livet, frem for en dyr 18 karats guldring, som de færreste af os har råd til her i julen. Det er dog kunne få danske smykkebrands der laver disse designs, men smykkemærket Abelstedt har lavet en hel kollektion med smykkerne, og så pakker de dem utrolig smukt ind.

  1. Earpods

    Har hun ikke dette i forvejen er det på tide, næsten alle går rundt med earpods i ørene og de er utrolig behagelige at have på, da man ikke har en træls ledning hængene ned foran sig.

    De kan fås i alle prisklasser og størrelse men har du råd til det er de mest populære nok dem fra Apple, de er dog ikke nødvendigvis de bedste, så hver ikke bange for at vælge et andet brand.

 

  1. Hyggetøj

 

Julen handler om hygge, og man finder næsten altid ud af at man mangler hyggetøj i december. Køb hættetrøjer, varme sokker, ski undertøj hvis i har en skiferie planlagt i januar. Lav evt. den ultimative hyggekurv til hende med chailatte, duft lys, hyggesokker, en varmepude og nogle lækre snacks hun kan hygge sig med i juledagene.

 

  1. Ting til hjemmet:

At købe en julegave online giver dig en betydelig omkostningsfordel, og især på nettet kan du finde en masse sjove gaver til hjemmet. Det kan være små pynte ting som kan pynte nu når alt julepynten bliver pakket væk og lagt i kasser.

  1. Sodastream: En sodastream er den ultimative gaveide til hende hvis hun ikke allerede har en i forvejen. Man finder først ud af hvor meget man egentlig har brug for den, når man ikke har en. Og der er ikke noget mere lækkert end at blande saftevand med danskvand, hvis man vil prøve at undgå sodavand.

 

6.   Flotte kaffekopper

Køb fire, to eller seks smukke store kaffekopper, som hun kan få glæde af hver evig eneste dag. Køb evt. nogle store runde kopper hvis hun elsker varm kakao eller chailatte.

 

7.   Et gavekort

Er du i tvivl om hvad du skal give hende kan du altid købe et gavekort. Et gavekort til den hjemmeside eller butik du ved hun elsker. Så kan du være helt sikker på at du ikke går galt i byen.

8. hår produkter

Alle piger elsker hårprodukter, så køb en lækker hårolie til hende fra enten Gliss eller Marokkan oil (disse to er pigernes favoritter).

 

9.   En middag og en tur i biografen

Her har du en sikker vinder! Skriv et sødt gavekort hvor du inviterer hende på den ultimative date med middag og biograf. Måske ved du allerede at der er en kommende film hun vil elske, så skriv den på i dit gavekort, så hun ved at du er ekstra betænksom.

 

10.      En skrap book med billeder af jer

Dette må være den ultimative kærligheds julegave til hende der har alt. Køb en bog og print alle de billeder du har af jer to samme. Skriv søde tekster under hvert billede, og giv hende evt. en kærligheds erklæring på sidste side.

admin