Infrarød sauna og gigt | Slidgigt

Infrarød sauna og gigt | Slidgigt

På et eller andet tidspunkt har de fleste af os oplevet en eller anden form for ledsmerter. Forestil dig at have den ledsmerter hver dag i dit liv og prøve at klare simple daglige aktiviteter såsom at børste dit hår eller åbne en krukke. Dette omtales som gigt, men mere specifikt slidgigt.

 

Mere end halvdelen af ​​befolkningen på 65 år eller ældre ville vise røntgenbeviser for slidgigt i mindst ét ​​led og er en af ​​de hyppigste årsager til fysisk handicap blandt voksne. Dette kan forekomme i ethvert led, men påvirker for det meste fingre, tommelfingre, nakke, lænd, hofter og knæ. Symptomer på slidgigt omfatter konstante eller intermitterende smerter i et led, stivhed i et led efter at have stået ud af sengen eller siddende i længere tid, hævelse eller ømhed i et eller flere led og en knasende følelse eller lyden af ​​knogler, der gnider på knogle. Musklerne omkring et arthritisk led har også en tendens til at være strammere og kan krampe fra tid til anden, da de forsøger at beskytte og beskytte leddet mod yderligere skade.

 

En af de mest effektive behandlingsmetoder for slidgigt er varme, og netop derfor er Far Infrared Sauna Therapy (F.I.R.S.T.) en af ​​de bedste måder at hjælpe med at reducere symptomerne på slidgigt. Den langt infrarøde varme trænger dybt ind i kroppen og øger blodcirkulationen og bringer derved iltrigt blod til iltfattige muskler. Dette opleves i dag af rigtig mange danskere gennem de såkaldte saunatæpper. Her er NordicHigh markedsleder i Danmark af god grund.

 

Øget perifer cirkulation giver den transport, der er nødvendig for at hjælpe med at evakuere ødemer, hvilket kan hjælpe med betændelse, mindske smerter og hjælpe med at fremskynde helingen. I betragtning af det faktum, at varme også øger kollagenvævets elasticitet, kan stræk efter en saunasession slappe af stramme muskler og mindske deres træk i leddene.

 

Derfor reagerer stivnede led og fortykket bindevæv positivt på Far Infrared Sauna Therapy (F.I.R.S.T.). Varme har også vist sig at reducere smertefornemmelse ved direkte virkning på både frie nerveender i væv og på perifere nerver. Med alle disse fordele ved fjern infrarød varme opfordrer jeg alle, der lider af slidgigt, til at prøve det selv. Så, hvis du vil prøve dette kan du købe et saunatæppe her med tilfredshedsgaranti.

admin