Hvorfor du bør eje et par lækre waders

Hvorfor du bør eje et par lækre waders

Waders er vandtætte bukser, der gør det muligt for dig at stå ude i vandet og fiske. Mange steder langs den danske kyst kræver et par waders, før du kan nå frem til dem. Selv om stedet kan nås fra land, er det stadig rart at have mulighed for at gå ud i vandet, hvis der er bid. Waders findes i mange prisklasser, og der findes endda waders til børn, så de små kan komme med på fisketuren. Waders giver beskyttelse mod både kulde og varme, hvilket gør dem ideelle til fiskeri på alle årstider. De har også lommer, hvor du kan opbevare dit grej og din madding, så alt det, du har brug for, er lige ved hånden. Uanset om du er en erfaren fisker eller lige er begyndt, er waders et vigtigt stykke udstyr. Man skal aldrig gå ned på udstyr og med de rette waders er du sikker på at du har alt hvad du har brug for inden du skal ud i det kolde danske vand. Sørg for at du har udstyret på plads og invester i waders og vadejakker til kysten

 

Fordele ved neopren waders

 

Waders er et vigtigt stykke udstyr for enhver fisker og giver den nødvendige beskyttelse mod kulde og vådt vejr. Neopren waders er et populært valg blandt lystfiskere takket være deres holdbarhed og isolerende egenskaber. Neopren er en syntetisk gummi, der er kendt for sin modstandsdygtighed over for vand og sin evne til at holde på varmen. Dette gør neopren waders til et ideelt valg til fiskeri i koldt vejr, da de hjælper med at holde dig varm og tør. De fleste neopren waders leveres med en fastgjort støvle, men du kan også få modeller, der blot ender i en sok (stockingfoot). Modeller med en fastgjort støvle har en gummistøvle monteret, hvilket gør dem billigere, da du ikke behøver at købe waders ved siden af. Omvendt er komforten ikke helt så god sammenlignet med modellerne med strømpefødder, hvor du skal købe waders separat. 

 

Derfor bør du overveje åndbare waders

 

Er det ikke neoprenwaders du leder efter, så har åndbare waders har en række fordele i forhold til traditionelle neoprenwaders. Først og fremmest er de meget mere behagelige at have på takket være, at de tillader din hud at ånde. Det betyder, at du ikke bliver så klam og fugtig, når du bevæger dig meget, hvilket giver en mere behagelig dag på vandet. Åndbare waders fås som regel også som strømpefødder (med sok), hvilket øger komforten yderligere. Og fordi de ikke opfanger kropsvarme så effektivt som neoprenwaders, er åndbare waders ofte køligere at have på i varmt vejr. Den eneste ulempe ved åndbare waders er, at de typisk koster lidt mere end neoprenwaders. Men der findes masser af prisbillige muligheder, så sørg for at shoppe rundt, inden du køber dem.

admin