Hvorfor brygger jeg selv øl

Hvorfor brygger jeg selv øl

Det er et meget godt spørgsmål som jeg tæt får stillet. I kender godt det med, at man sidder til en fest og snakker med de folk der sidder omkring en. Man fortæller så typisk lidt om hvad man laver. Når jeg fortæller folk at jeg selv brygger øl, så er der altid mange mænd der har stor interesse i min hobby, og der er mange der så tilbyder, at de da gerne vil smage det. Jeg siger altid til folk, at den er god med dem, for hvis de har lyst til at smage hvordan hjemmebrygget øl smager, hvorfor kommer de så ikke bare selv i gang med at brygge. Det er der så mange der ikke kan svare på. Jeg fortæller dem så, at de bare går ind på Box2Brew for at bestille både udstyr og råvarer, og derefter er det bare at komme i gang. Man kan købe sådan nogle færdige pakker, hvor alle råvarer er med, og der findes også en opskrift inde på deres hjemmeside. Det behøver slet ikke være så svært, og man behøver ikke have en masse viden for at kunne brygge øl. Det er så ikke sikkert at det bliver super godt første gang, men så kan man tænke lidt over hvad man måske har gjort forkert. 

Det er dog ikke alle de bare lidt springer ud i noget, og derfor findes der også nogle gode begynderbøger til ølbrygning, og en af dem er https://bryggerbog.dk/ . Det er en gratis bog der trin for trin fortæller hvordan man gør det, og også hvorfor man gør det. Det bliver altså ikke lettere end det synes jeg. Jeg kan faktisk slet ikke se nogen grund til at alle ikke gør det, for resultatet bliver super godt. Jeg gider fx. slet ikke købe øl ude i butikkerne mere, for jeg synes det øl jeg selv laver er mange gange bedre end det øl man køber ude i butikkerne. Dem der får lov til at smage mine øl, de er fuldstændig enig i det.

admin