Hvor mange penge kan jeg låne online?

Hvor mange penge kan jeg låne online?

Der er næsten ingen grænser for, hvor mange penge du kan vælge at låne, når du skal låne penge på nettet.

 

Der er tit en grænse hos den enkelte udbyder, og der er mange udbydere, der ikke vælger at låne mere end 5.000 eller 10.000 kroner ud. Men der er altså også en række udbydere, der kan tilbyde dig op imod 100.000 kroner, 250.000 kroner eller sågar 500.000 kroner.

 

Få mere info om store kviklån lige her.

Kan jeg forhøje mit lån?

Har du valgt at tage et lån hos en udbyder, kan det være, at du har tænkt på, om det nu også er muligt at forhøje dit lån hos denne udbyder, hvis du har brug for flere penge. Og det kan i langt de fleste tilfælde godt lade sig gøre.

 

Det kommer dog an på, om du har brugt hele dit mulige beløb hos udbyderen. Er der en grænse på 10.000 kroner hos en udbyder, og har du lånt 10.000 kroner, kan du ikke låne flere penge, før du har betalt de 10.000 kroner tilbage. Men har du kun lånt 5.000 kroner, kan du tit godt forhøje lånet med yderligere 5.000 kroner. Find dit nye lån på 5.000 kroner her.

Kan jeg låne penge flere steder på samme tid?

Ja, der er intet, der forhindrer dig i at låne penge fra flere udbydere på samme tid. Du kan sagtens låne 500 kroner et sted, 3.000 kroner et andet sted og 6.000 kroner et tredje sted, hvis det er det, du vil.

 

Så længe du bare ikke er registreret i RKI eller i Debitor Registeret, så er der ingen problemer i at låne penge fra flere udbydere på en gang.

Skal jeg have en indkomst for at låne?

Det kommer meget an på, hvor du vælger at låne penge. For der kan nemlig være krav om, at du skal have en fast indtægt, hvis du skal have din ansøgning godkendt. Der er dog også udbydere, der ikke har krav om en fast indtjening.

 

Det vil altid stå i kravene for at låne penge hos den enkelte udbyder. Her kan du tydeligt se, om udbyderen har et krav om, at du skal have en fast indkomst, eller om du sagtens kan ansøge, selvom du måske ikke har en fast indtægt.

admin