Hvilken platform er bedst for din virksomhed?

Hvilken platform er bedst for din virksomhed?

Hjemmesider og blogs er meget forskellige. Websites kan handle om hvad som helst, men en blog er som regel centreret omkring ét emne. Hvis du ønsker at starte din egen hjemmeside, er det vigtigt at overveje, hvilken type indhold du vil have på siden. Hvis du ikke er sikker endnu, så er det måske bedst at starte med en blog lige nu! Der findes mange gode platforme, der gør det nemt at oprette hjemmesider eller blogs. I denne artikel vil vi sammenligne to populære valg: WordPress vs Shopify.

WordPress til blogs og hjemmesider

Byg et websted, en blog eller en hjemmeside i WordPress, som er open source-software, der kan downloades gratis efter tilmelding på WordPress. Websteder baseret på det populære CMS (content management system) er meget fleksible, fordi de ofte bruger tredjepartstemaer og plugins, der gør dem nemme til at tilpasse.

WordPress er et populært valg for bloggere, der ønsker at offentliggøre indhold og administrere deres hjemmesider selv uden at skulle betale en professionel webudvikler. Platformen har også mange skabeloner, der kan bruges på dit websted, så det er nemmere og ligetil at gå igang, selvom man ikke har prøvet det før.

Shopify til e-handelsbutikker

Opbyg en online butik med shopify ved at tilmelde dig på Shopify. com . E-handelsplatformen har et bredt udvalg af skabeloner til alle typer butikker. Derudover er det månedlige abonnement meget let for din pengepung!

Shopify gør det særligt attraktivt at begynde at sælge online, fordi du ikke behøver at installere yderligere software, eller plugins og straks kan begynde at tilføje produkter fra leverandører via en app. Du kan også oprette en onlinebutik på få minutter.

Hvis du ønsker at få designet dit helt unikke websted, så kan det anbefales at hyre en ekspert i design af Shopify webshop. På den måde, kan du få helt præcis den shop, du gerne vil have. For den skal tilpasses din målgruppe, den skal være nem at navigere i, og naturligvis være indbydende for besøgende.

admin