Hvid spisebordsstol til hjemmet

Hvid spisebordsstol til hjemmet

Går du og overvejer at købe nye spisebordsstole i en lys farve, så find en hvid spisebordsstol her. Stolene findes i et utal af forskellige designs, så der er nok at gå på opdagelse i.

Der er både stole med og uden armlæn og stole i hvidmalet træ, plast, laminat og metal. Så der er nok at vælge imellem.

Hvorfor vælge en hvid spisebordsstol?

Hvid er en meget elegant og stilren farve. Den skaber luftighed og ro og ikke mindst harmoni i rummet med sin skønne lyse farve.

Med den hvide farve sætter du fokus på hver enkel stol og hvert enkelt møbel. Hvide stole vil fungere fint sammen med andre hvide eller lyse møbler, og såfremt de andre møbler er i forskellige farver, vil du opdage, at de hvide stole skaber et roligt og stilfuldt blikfang.

Du kan bruge hvide stole til stort set alle slags spiseborde, hvilket også er en stor fordel. Måske er dit spisebord lavet i naturfarvet eg eller i gult metal. Det kan også være, du har et mørkegråt eller sort spisebord stående i spisestuen. Uanset hvilken farve dit bord har, vil de hvide spisebordsstole tage sig strålende ud.

Skal jeg vælge hvide stole med armlæn?

Det du skal tænke på her, er at stole med armlæn ofte fylder mere omkring bordet end stole uden armlæn. Derfor er det en god idé at starte med at måle længden og bredden af dit bord. Derefter skal du kigge på bredden af de spisebordsstole, som du har kig på. Hvor mange kan du placere rundt om bordet?

Du skal tænke på, at stolene ikke står for tæt ved hinanden. Der skal være luft mellem stolene så gæsterne uden besvær kan skubbe stolene ud og rejse sig, uden at komme til at støde ind i sidemanden.

Hvis du fornemmer at stolene kommer til at stå for tæt ved siden af hinanden, vil vi anbefale dig at kigge efter hvide spisebordsstole uden armlæn.

Hvilken stilart passer de hvide spisebordsstole til?

Til dig, der er vild med det skandinaviske og nordiske design, vil hvide spisebordsstole være helt perfekte. De vil skabe lys og lethed i rummet, uanset om du har et hvidt spisebord eller et spisebord i træ.

Du kan evt. vælge stole med ryg og sæde i hvidmalet træ, der er designet med ben i naturfarvet gummitræ, egetræ eller birk. Det kan også være stole i hvidpigmenteret træ, som du synes vil tage sig godt ud sammen med dit spisebord.

Du kan også vælge hvide spisebordsstole med udskæringer, små krummelurer og svungne ben. Så er vi kommet i den romantiske og landlige stemning. Det kan være stole i hvidvasket rattan, der har din interesse, eller stole med et ryglæn som en muslingeskal, der er beklædt med hvidt stof.

I den romantiske indretning vil spiseborde i pastelfarver passe fantastisk godt. Forstil dig et bord i lysegrøn, lyseblå eller lyserød sammen med en hvid spisebordsstol. Det er ret så charmerende, synes vi.

Til det moderne hjem kan du kigge efter stole, der er lavet i hvid plast. Nogle af disse stole er formstøbte og designet med et sæde i kunstlæder for ekstra god siddekomfort. Der er også topmoderne stole, der er beklædt med hvidt kunstlæder i både ryg og sæde.

Er du vild med retro design, og elsker at indrette hjemmet i denne stil, kan vi anbefale en hvid pindestol. De er lavet med runde træstænger i ryggen, og designet med en rigtig god siddekomfort. Hvis du har lyst, kan du dekorere disse stole med lækre sædeskind i retro farver eller ternede hynder, som vi kender det fra 70’erne. Hyg dig med indretningen!

admin