Hvad koster en høreprøve hjemme i det private?

Hvad koster en høreprøve hjemme i det private?

Det er blevet mere og mere populært at få taget høretest i hjemmet, da det kan være svært både at finde tid til at tage til ørelægen, men også at transportere sig afsted. Derfor er mængden af høretest i hjemmet steget markant hen over de seneste par år. Dette skyldes at der har været en ændring i den offentlige sektor, som gør det muligt for private virksomheder at hjælpe med at få alle danskere til at høre optimalt igen. Over 800.000 danskere går rundt og har dårlig hørelse.

Hvad skal det koste for en høretest hjemme i stuen?

Prisen for en høretest hjemme i stuen er ganske gratis i de fleste tilfælde. Der er flere virksomheder, der tilbyder at komme gratis ud og tage en test på dine øre, helt uden at du skal have pungen op lommen. Dette skyldes at virksomhederne er støttet af staten, hvor de får ydelser alt efter hvor mange de hjælper. Derfor kan man roligt bestille en test hjemme fra sofaen, så det passer med hvornår du har tid til at få besøg af en autoriseret audiolog. Testen tager i omegnen af 30 minutter, og giver dig en gyldig lyttetest, som du kan benytte, hvis der skal bestilles høreapparater. 

Kan man få en høretest hjemme overalt i Danmark?

Det er ved hjælp af hørebilen muligt at få en høretest hjemme overalt i Danmark. Dette betyder at hverken om du bor i den ene by eller den anden, vil du stadig have muligheden .Det er derfor muligt at få høretest i alle byer, som der findes i Danmark. Derfor bør man ikke holde sig tilbage. Det kan dermed også være en fordel at få besøg af en audiolog, hvis man bor langt væk fra en storby. Find den udbyder du føler dig mest tryg ved og få besøg af deres audiologer hurtigst muligt.

admin