Guide til udstyr når du starter til golf

Guide til udstyr når du starter til golf

Skal du snart i gang med at spille golf, og vil du gerne være sikker på ikke at lave fejl, når du skal have fat i udstyret til golfbanen, har vi her lavet en lille guide til, hvad du kan sørge for, når du skal i gang med golf for første gang.

 

Vil du have gode strømper at spille golf i, bør du kigge nærmere på gode bambusstrømper her.

Brug ikke alle dine sparepenge på nyt udstyr

For det første kan det være en god idé ikke at bruge alle dine penge på at købe nyt udstyr. I hvert fald ikke før du er sikker på, at du skal til at spille en masse golf. Har du stadig ikke prøvet at spille golf mere end et par gange, er der ingen grund til at købe dig fattig i en masse udstyr.

 

Der er mange nye golfspillere, der ender med at købe for mange tusinde kroner af de bedste mærker på markedet, og efter en måned finder de så ud af, at det alligevel ikke er dem at spille golf. Og det er en skam.

 

Se og læs mere om golfbaner i Danmark her.

Du skal have det behageligt i dit golftøj

Så er det også vigtigt at gå efter golftøj, som du har det behageligt i, og som du kan holde ud at have på i mange timer af gangen. Det kan jo hurtigt tage mange timer at spille en omgang golf, og derfor er det også vigtigt, at du kan holde ud at have dit tøj på.

 

Her kan det være en idé måske at bruge lidt ekstra, så du kan få noget tøj af en god kvalitet, hvis du ikke allerede har det hjemme i garderoben.

Spar penge ved at købe brugt golfudstyr

Vil du gøre det billigt for dig selv at få fat i noget godt golfudstyr, når du skal i gang med at spille golf, kan det være en god idé at undersøge, om du har mulighed for at købe noget af det brugt.

 

Der er jo mange, der sætter deres golftasker og golfkøller til salg på nettet, når de skal have nye, eller når de stopper med at spille golf. Her kan du tit være heldig at lave en god handel, og det kan være en god måde at komme billigt i gang med at spille golf.

admin