Gode grunde til at sætte facadeskilte op

Gode grunde til at sætte facadeskilte op

Kundernes vej til dig

Et facadeskilt viser tydeligt hvor din butik ligger og evt. har indgang. Med andre viser det kunderne vej så de nemt og problemfrit kan komme ind til butikken eller virksomheden.

God markedsføring  

At opsætte et udvendige facadeskilt med henblik på markedsføring er også en fremragende idé. Det giver en bedre genkendelighed, hvilket giver et godt fodfæste i bevidstheden hos de folk som jævnligt kommer forbi. Det er også en hjælp til at validere andre markedsføringskanaler når man før har set et logo eller et budskab.

Andre fordele

Mange benytter også større facadeskilte til at orientere sig og som referencepunkter. Dette kan være bilister, cyklister eller gående. Er dit facadeskilte et der tydeligt skiller sig ud, så vil folk bruge dette som et positivt referencepunkt når de skal forklare andre vej til bestemte lokationer.   

Typer og muligheder

Den mest prisbillige typer, eller økonomiudgaven om man vil, er plade skilte hvor man efter behov alu-plader med folieprint monteret eller et UV-print trykt direkte på pladen.

En anden mulighed er facadebogstaver som af mange anses som den elegante løsning. Her er der tit tale om udfræset bogstaver i PVC som er lakeret i den farve som kunden ønsker. Montering kan laves direkte på facadevægen eller på en alu-plade som baggrund.

Pyloner måske ikke direkte et facadeskilt, men har den fordel at de (med myndigheders godkendelse) kan sætte hele ud til vej eller indkørsel. Pyloner finder i mange varianter og bl.a. også som vingeskilt som står ud fra bygningens overfalde.

Banner med eller uden skinner kan også bruges især til større arealer, måske endda til hele facader eller til stillads inddækning. Her skal man virkelige kigge sig for, da de findes i mange kvaliteter og det er her en god ide at få råd og vejledning af leverandøren inden man køber.

Som sidste mulighed er der lysskilte som er den meste effektive da de også virker om natten – hvis kvaliteten er god nok kan de også tydeligere ses om dagen. Lysskilte har før i tiden haft et ry for at gå let i stykker, men med indtog af LED og korrekt montering er dette ikke længe en udfordring.       

admin