Gamle bøger, tegneserier . . .

Gamle bøger, tegneserier . . .

Er samlerobjekter lige som mønter, frimærker, kongelige figurer eller noget helt tredje. Du behøver ikke at være samler for at købe en krimi/spænding bog af for eksempel Graham Greene eller Jan Guillou. Men måske er det starten på en samling af antikvariske bøger, siger den gamle antikvariatboghandler på www.bogbasen.dk.

Bogbasen.dk var Danmarks første internetbaserede antikvariat med start for snart tyve år siden, det er vi stolte af siger den gamle antikvariatboghandler, for i den tid har vi solgt rigtig mange genbrugsbøger til det danske folk, til en billig penge, ligesom vi har formidlet brugte undervisningsbøger efter afsluttet semester videre til næste startende hold.

Samler unge i dag på bøger?

Det gør de. Den gamle antikvariatboghandler var nylig i USA og der bemærkede han under besøg i mange hjem, at der lige som tilfældigt henslængt på et bor lå et par gamle kogebøger eller en moppedreng af en kunstbog, hos flere var der allerede et reelt bibliotek anlagt. Den trend ses nu og at have taget fart i vort hjemland.

Bogbasen var for tyve år siden fremme i skoene . . .

Det var vi dengang det er vi igen. Dengang startede Bogbasen.dk fordi den gamle antikvariatboghandler gik ind for genbrug, for det grønne. Altså længe inden det grønne rigtig blev politisk moderne. Nu er tiden inde til at gøre noget radikalt for vores Jord, der er truet af den voksende CO2 belastning. Lokalt i Danmark udleder hver dansker fra spædbarn til olding i gennemsnit 7200kg C02 om året. Det lyder voldsomt og af meget, men ikke mere end hvad et par træer i god trivsel kan optage om året. Det kan vi altså godt gøre noget ved, hvis vi står sammen. Derfor har moderselskabet bag Bogbasen startet et selskab med dette formål. Hvis du vil høre mere herom bestil vores nyhedsbrev på: [email protected].

Pas godt på vores Jord og rigtig god læselyst.   

admin