Find glæden tilbage

Find glæden tilbage

Går du og døjer med lav energi, eller mangler du simpelthen bare overskud i din hverdag? Så kan det skyldes mange forskellige ting. Det kan være meget svært at skære ned på et specifikt problem og prøve at løse det, når man ikke kender hele historien inden. Man skal dog ikke frygte, for ligesom der findes mange grunde til at man har det som man har det, så findes der næsten lige så mange løsninger på problemet. Det allervigtigste er at finde frem til roden af problemet, og finde en løsning på dette herfra. Man skal sørge for at finde noget man kan nyde, og det er helt forskelligt fra person til person. Tit foregår det ved at man finder noget man kan have i tankerne, som er positive. Det kan være alt fra en boligejer som har kontaktet en stukkatør, for at få udsmykket sine vægge, til en der køber en ny cykel. Alt der giver små glædelser igennem hverdagen er godt. Dog findes der nogle ting man skal sørge for er på plads, ellers kan det være enormt svært at komme på benene igen, nemlig søvn og kost. 

 

Søvn

Søvn er ofte desværre en af de store syndere når det kommer til overskud og motivation. Mange mennesker døjer med dårlig søvn, og der kan være et hav af grunde til dette. Som udgangspunkt kan man med fordel arbejde med at sørge for ens søvn er stabil og man får nok af det. Det kræver at man nogle gange tvinger sig selv til at sove, selvom man ikke er træt. Alt for at kroppen vænner sig til søvnrytmen man går efter. 

 

Kost

Madvaner har en direkte forbindelse til ens søvnrytme, og kan derfor påvirke både positivt og negativt på ens søvn. Man skal sørge for at få indtaget sund og nærrig mad i løbet af dagen, ellers vil kroppen ikke få alt det den skal bruge for at holde energien oppe.

admin