Find en Maanesten halskæde til at fuldende dit look

Find en Maanesten halskæde til at fuldende dit look

Har du brug for en halskæde, der pryder sammen med en kjole med V-halsudskæring? Så kan du få fat i én fra Maanesten, et dansk smykkemærke. Maanesten har stor sortimentsdybde på kategorier som øreringe, fingerringe, armbånd og halskæder. Ved Maanesten smykker er det ikke sådan rigtigt kantet geometri, der dominerer. Det er i stedet organiske kurver, af og til suppleret med flotte sten.

Hvilken halskæde skal du vælge, hvis du ønsker et mildt udtryk?

Holder vi fokus på Maanesten halskæder, kan deres Adina- og Zadie-halskæder fremhæves som to typiske eksempler. Adina er en yndig halskæde, der ikke trækker opmærksomheden til sig, fordi den har en relativt diskret udformning. Adina giver mening at have på, når du har en kjole eller en top på, som du hellere vil have, at folk lægger mærke til, da Adina visuelt ikke konkurrerer med dit tøj.

Find Maanesten smykker – fx deres diskrete halskæder

Zadie er mere fin i det med sine smukke sten og ligner på en afstand tårer, der bevæger sig langs en kæde. Leder du efter Maanesten smykker, der går godt med en kjole, der ikke er alt for vild, kan du vælge en Zadie-halskæde. Ønsker du at se et stort udvalg inden for smykker fra Maanesten, kan du fx gå ind på https://bonells.dk/shop/maerker/maanesten/. Her finder du lidt af hvert fra mærket af.

Måske skulle du prøve en prægtig Riesme-halskæde

Måske undrer du dig over, om Maanesten nu også laver halskæder, der for alvor får folk til at rette blikket mod din hals. Svaret er ja, og et oplagt eksempel at fremhæve her er deres Riesme-halskæde, der er spækket med sten, så den får et klassisk, nærmest oldnordisk look. Det er et smykke, folk vil bemærke. Til gengæld vil en Riesme-halskæde have en tendens til at dominere det look, du prøver.

admin