Find de lækreste tasker i læder

Find de lækreste tasker i læder

 

Elsker du også duften af læder ligesom jeg? Så vil jeg gerne dele med dig, hvor jeg oftest køber mine læderprodukter. Jeg går meget op i, at det er ordentlig kvalitet. Jeg går ikke ind for køb og smid væk kultur, og derfor er det vigtigt for mig, at de ting som jeg køber er holdbare, tidsløse og noget, som jeg faktisk får brugt. 

Jeg køber stort set alle mine læderprodukter hos Bastian Lædervarer. Bag Bastian Lædervarer finder du Lædercentret Randers. Udover en fantastisk webshop med mange produkter, så har de også to forretninger. Du finder flotte læderprodukter fra Bastian Lædervarer i butikken Løkken Læder i Løkken, samt Skagen Læder i Skagen. 

Da jeg bor på Sjælland, har jeg primært gjort brug af deres webshop, men da ofte besøger Skagen, så kigger jeg altid forbi Skagen Læder, da det er noget helt andet at se og mærke det i virkeligheden. Men jeg vil sige, jeg kender efterhånden deres produkter så godt, at det ikke bekymrer mig det mindste at shoppe online. Jeg kender kvaliteten på produkterne, og selvom jeg kun ser et billede, er det nemt for mig at forestille mig, hvordan det ser ud i virkeligheden. Det kommer sig nok af mine mange køb. 

Jeg har særligt købt mange lædertasker der, og man kan måske roligt sige, at jeg har en svaghed for lækre lædertasker. Selvom jeg har en del af dem, så bruger jeg dem også flittigt, og jeg passer rigtig godt på dem. Jeg sørger for at imprægnere dem alle, inden jeg tager dem i brug, samt jeg plejer dem løbende med læderfedt. En af de store fordele, som jeg synes der er ved læder er, at det kun bliver pænere med tiden. I hvert fald hvis det er ordenligt kvalitet, den naturlige patina der dannes, synes jeg er virkelig smuk, og gør noget helt særligt ved læderets udseende. Mit seneste køb var en fed skuldertaske, som jeg egentlig havde haft i kikkerten længe, men ikke rigtig havde fået taget mig sammen til at købe, men da jeg havde fødselsdag i sidste uge tænkte jeg, nu skal det være! Man skal jo også huske at forkæle sig selv. Hvis du ikke allerede har været inde og kigge på deres store udvalg, skal du helt sikkert gøre det. 

admin