Vi leverer til

Odense & omegn

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring
3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

LED facadeskilte i Odense og omegn

Driver du virksomhed i Odense, og leder du efter den helt rigtige samarbejdspartner til dit nye facadeskilt? Gennem mere end 10 år har NordikSIGN udviklet og eksperimenteret med LED belysning, og vi tør godt sige, at vi er eksperter på området – og derfor er vi også den rette sparringspartner, hvis du ønsker et lysende facadeskilt af høj kvalitet.

Vi fremstiller alle skilte på vores eget værksted, så vi kan stå 100% inde for kvaliteten gennem hele processen. Vi leverer og monterer naturligvis i Odense, men faktisk laver vi gerne dit facadeskilt uanset hvor i landet, du bor – og vi klarer også opsætningen.

Dit facadeskilt er afgørende for det førstehåndsindtryk, du sender dine kunder, og derfor er det essentielt, at det afspejler dine virksomhedsværdier og -produkter. Samtidig er det vigtigt, at skiltet matcher din visuelle identitet, så kunderne naturligt kobler skiltet til din virksomhed – og ikke mindst så du bliver mere synlig i gadebilledet.

Har du allerede en klar idé til, hvordan dine facadeskilte skal se ud, så producerer vi ud fra den. Er du mere usikker, så hjælper vi dig gerne gennem alle faserne fra idéudvikling over design til produktion og opsætning – og vi lytter naturligvis til dine ønsker og kommer med forslag, der passer til dit budget.

LED facadebogstaver

Vil du give din virksomhedsfacade et eksklusivt og elegant pift, skal du vælge et facadeskilt sammensat af LED bogstaver. Mulighederne er uendelige både i forhold til størrelse, font, lysstyrke og komposition, og du kan skabe et unikt udtryk, der giver et effektivt blikfang i en travl gade – og vi hjælper dig gerne i gang.

Har du et logo og en font, dine kunder allerede kender, er det naturligvis det, vi tager udgangspunkt i, når skiltet skal designes og bygges. Det er vigtigt, at der er en rød tråd mellem dit facadeskilt og din grafiske profil, så du styrker genkendeligheden fremfor at svække den; dine kunder skal vide, at det er dig, der har plads bag murerne.

LED udhængsskilte

Odense er en stor by med mange butikker og virksomheder, der ligger side om side, og den kan være svært at skelne den ene fra den anden. Vil du skille dig ud og være synlig fra flere sider, skal du have et udhængsskilt med LED. Det er en enkel og effektiv løsning, der skaber blikfang, så dine kunder kan se dig både nat og dag.

Vores mangeårige erfaring med LED belysning bevirker, at vi ved præcis, hvilke tangenter du skal spille på, hvis du vil have den mest synlige løsning – og vi bruger naturligvis kun de bedste og nyeste produkter på markedet.

LED lyskasser

Har du brug for en facadeløsning, der ikke slår bunden ud af din økonomi, er en lyskasse med LED en rigtig god løsning. Den er langt lettere at producere end facadebogstaver, og derfor er den også væsentligt billigere – men effekten er stadig den samme.

Gennem dialog finder vi frem til det udtryk, der gør sig bedst på din facade, og som ikke mindst understreger virksomhedens værdier ved at føre den visuelle linje helt ud på gadeplan.

Lad os finde den rigtige løsning

Hos NordikSIGN skaber vi løsninger til både den private og den offentlige sektor, og vi tilbyder altid de nyeste og bedste løsninger indenfor LED skilte – og vi leverer og monterer i hele landet.

Mangler du en sparringspartner på din facadeløsning, skal du ikke tøve med at ringe eller sende os en mail. Sammen finder vi frem til den optimale løsning til din virksomhed; den løsning der giver dig en flot og visuel tilstedeværelse i gadebilledet og selvfølgelig en løsning, der stemmer overens med dit budget.

Her på siden finder du uddybende informationer om de mange forskellige muligheder indenfor LED skilte, ligesom du kan finde inspiration til din facadeløsning.

Hvad siger kunderneHvalsø ApotekHvalsø ApotekCharlotte Dalsgaard Wiberg-Jørgensen

Hvalsø Apotek stod over for en rebranding der blandt andet omfattede helt nyt inventar og belysning. Det nye lysskilt repræsenterer det ”nye” og moderne apotek. Vejledningen lige fra 3d-tegningen af skiltet til selve opsætningen har været i top!

V. Løwener A/SV. Løwener A/SNiels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør

Vores facadeskilt var efter mange år blevet tæret af vejret og trængte til en udskiftning. Vi fik muligheden for at sætte et lysskilt til en fornuftig pris og er samlet set rigtig godt tilfredse med slutresultatet.

De Forenede Dampvaskerier (DFD)De Forenede Dampvaskerier (DFD)Jesper Wiig Pedersen, Teknisk Chef

Vi havde brug for et facadeskilt over indgangen man også kunne se når mørket falder på. Hurtig levering og opsætning. Vi er tilfredse med resultatet og kigger nu på et endnu større skilt til vores vestfacade.