Facadeskilte med lys

fremhæver din virksomhed

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

I en verden fyldt med konkurrenter er det essentielt at skille sig ud, så du bliver synlig for både nuværende og kommende kunder. Facadeskilte med lys hjælper dig til lige præcis dét, og der er mange muligheder for at designe skiltet, så det stemmer overens med virksomhedens grafiske profil.

Hos NordikSIGN anvender vi udelukkende LED som lyskilde til facadeskilte, og det gør vi, fordi det er den mest bæredygtige og energivenlige løsning, du kan få. LED har et lavt strømforbrug, en lav varmeudvikling og en lang levetid – og så er det mere eller mindre vedligeholdelsesfrit.

Vi har dedikeret mere end 10 år til at udforske, producere og eksperimentere med LED. Vi kender hver eneste lille komponent på markedet, og vi bruger kun de nyeste og bedste produkter, så du får et facadeskilt af højeste kvalitet.

Vores kunder kommer fra hele landet, og vi leverer og monterer facadeskilte med lys på Sjælland og Fyn såvel som i Jylland, og vi samarbejder med både små og store virksomheder fra den private og den offentlige sektor.

Facadebogstaver med lys

Det ypperste indenfor facadeskilte med lys er facadebogstaver. Her kan du skabe en unik og effektfuld løsning, og du kan lege med både fonte, størrelser, tykkelser, farver, lysintensitet og meget andet – og det hele kan kombineres præcis, som du ønsker det.

Hvis du allerede nu ved, hvordan dine facadebogstaver skal se ud, så producerer vi gerne ud fra dine tegninger. Alternativt går vi i dialog omkring dine ønsker, og vi hjælper dig trygt gennem hele processen, så du til sidst står med det flotteste skilt mellem hænderne – og på facaden.

Udhængsskilte med lys

Et populært og meget effektivt valg indenfor facadeskilte med lys er udhængsskiltet; et klassisk skilt der øger din synlighed fra flere vinkler, og gør det muligt for dine kunder at finde dig på fyldte gader og stræder.

Der er flere faktorer, der skal i spil, når snakken falder på udhængsskilte, og derfor tager vi altid en god snak, inden vi starter udviklingsarbejdet. Blandt andet har de fleste kommuner strenge krav til størrelsen og placeringen af dit skilt – og det tager vi naturligvis højde for.

Lyskasser på facaden

En sidste mulighed for facadeskilte med lys er lyskassen. Det er et prisvenligt alternativ til facadebogstaver og udhængsskilte, men effekten er stadig den samme: Du får større synlighed i både de lyse og de mørke timer.

Lyskasser er enkle i opbygning, de kan sættes op på alle facader og du får et facadeskilt med lang levetid, som ikke kræver særlig vedligholdelse.

Kontakt os for et tilbud

Skal du bruge et facadeskilt med lys til din virksomhed, så kontakt os gerne med det samme på enten telefon eller mail. Vi tager en god snak om dine ønsker og behov, hvorefter vi udarbejder et tilbud, der naturligvis er gratis og uforpligtende.

Vi sætter en ære i åbenhed og gennemsigtighed, så når du modtager et tilbud fra os, kan du med det samme se, hvad dine penge går til og hvorfor produktet koster det, det koster.

Det siger kunderne

Hos NORDIKSIGN ligger vi stor vægt på, hvad vores kunder synes om vores arbejde. Vi bestræber os derfor altid på at få feedback, sådan at fremtidige kunder ved, hvilken service og kvalitet de skal forvente.

Hvad siger kunderneHvalsø ApotekHvalsø ApotekCharlotte Dalsgaard Wiberg-Jørgensen

Hvalsø Apotek stod over for en rebranding der blandt andet omfattede helt nyt inventar og belysning. Det nye lysskilt repræsenterer det ”nye” og moderne apotek. Vejledningen lige fra 3d-tegningen af skiltet til selve opsætningen har været i top!

V. Løwener A/SV. Løwener A/SNiels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør

Vores facadeskilt var efter mange år blevet tæret af vejret og trængte til en udskiftning. Vi fik muligheden for at sætte et lysskilt til en fornuftig pris og er samlet set rigtig godt tilfredse med slutresultatet.

De Forenede Dampvaskerier (DFD)De Forenede Dampvaskerier (DFD)Jesper Wiig Pedersen, Teknisk Chef

Vi havde brug for et facadeskilt over indgangen man også kunne se når mørket falder på. Hurtig levering og opsætning. Vi er tilfredse med resultatet og kigger nu på et endnu større skilt til vores vestfacade.