Vi leverer til

København & omegn

Vi leverer til

København

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring
3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

Facadeskilte i København og resten af Sjælland

Vil du sikre virksomhedens synlighed med et facadeskilt, så er LED skilte den helt rette løsning. Her får du ikke bare et skilt, der er vedligeholdelsesfrit, du får også et miljøvenligt og bæredygtigt skilt, der har lavt strømforbrug, lav varmeudvikling og lang levetid.

Og vi laver facadeskiltet præcis, som du vil have det.

NordikSIGN har mere end 10 års erfaring med LED belysning, og vi ved, hvilke knapper du skal skrue på, hvis du vil maksimere din synlighed og ikke mindst skabe et lysende pejlemærke for dine kunder.

Ligger din virksomhed i København eller et andet sted på Sjælland, får du besøg af vores sjællandske afdeling. Her kan vi producere facadeskilte ud fra dine tegninger, men vi rådgiver dig også gennem hele processen fra idégenerering til størrelse og farvevalg, hvis det er nødvendigt – og vi monterer naturligvis skiltet, når det er færdigt.

Har din virksomhed adresse på Fyn eller i Jylland, er det ikke noget problem – så får du besøg af en ekspert fra en af vores andre afdelinger.

LED – fremtidens lyskilde

De miljøvenlige og bæredygtige fordele ved LED gør teknikken til fremtidens lyskilde, og det er den eneste løsning, du bør overveje, hvis du ønsker et lysende skilt på facaden.

Vi inddeler LED facadeskilte i tre kategorier: facadebogstaver, udhængsskilte og lyskasser. Alle tre kan designes og formes, så de stemmer overens med din grafiske profil og effekten er større synlighed både nat og dag.

LED facadebogstaver – København

København er en stor by med mange konkurrenter og ikke mindst mange bygninger, butikker og virksomheder, der skærmer for udsynet til lige præcis din forretning. Med LED facadebogstaver skaber du ikke bare større synlighed, du viser også kunder og konkurrenter, at du tager dig selv alvorligt; facadebogstaver er nemlig den mest luksuriøse udgave af LED skilte.

Bogstaverne kan sammensættes præcis som du ønsker, og du kan arbejde med både font, størrelsesforhold, farver, dybde og meget andet. Er du i tvivl om, hvordan skiltet skal se ud, går vi i dialog – ved du det allerede, producerer vi ud fra dine tegninger.

LED udhængsskilte – København

Et skilt, der aldrig går af mode, er udhængsskiltet – og slet ikke i en by som København, hvor den ene butik afløser den anden på endeløse gader og stræder. Supplerer du udhængsskiltet med LED, får du et effektfuldt facadeskilt, der er synligt fra flere sider – og som selvfølgelig kan spottes både nat og dag.

Vi har stor erfaring med udhængsskilte, og vi rådgiver dig gerne, så du får den bedst mulige løsning.

LED lyskasser – København

Selvom LED skilte er konkurrencedygtige, når det kommer til priser, kan det alligevel være nødvendigt med et budgetvenligt alternativ til facadebogstaver og udhængsskilte – og det får du i lyskassen.

Lyskassen er enkel i sin opbygning, og som de andre formater designes den, så den stemmer overens med din visuelle identitet og skaber blikfang i en by fyldt med mennesker, butikker, virksomheder og ikke mindst skilte.

Uanset hvilken form for LED skilt du vælger, får du et facadeskilt, der har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse – og det kan sættes op på en hvilken som helst facade.

Lad os finde den rigtige løsning

Hos NordikSIGN skaber vi løsninger til både den private og den offentlige sektor, og vi tilbyder altid de nyeste og bedste løsninger indenfor LED skilte – og vi leverer og monterer i hele landet.

Mangler du en sparringspartner på din facadeløsning, skal du ikke tøve med at ringe eller sende os en mail. Sammen finder vi frem til den optimale løsning til din virksomhed; den løsning der giver dig en flot og visuel tilstedeværelse i gadebilledet og selvfølgelig en løsning, der stemmer overens med dit budget.

Her på siden finder du uddybende informationer om de mange forskellige muligheder indenfor LED skilte, ligesom du kan finde inspiration til din facadeløsning.

Hvad siger kunderneHvalsø ApotekHvalsø ApotekCharlotte Dalsgaard Wiberg-Jørgensen

Hvalsø Apotek stod over for en rebranding der blandt andet omfattede helt nyt inventar og belysning. Det nye lysskilt repræsenterer det ”nye” og moderne apotek. Vejledningen lige fra 3d-tegningen af skiltet til selve opsætningen har været i top!

V. Løwener A/SV. Løwener A/SNiels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør

Vores facadeskilt var efter mange år blevet tæret af vejret og trængte til en udskiftning. Vi fik muligheden for at sætte et lysskilt til en fornuftig pris og er samlet set rigtig godt tilfredse med slutresultatet.

De Forenede Dampvaskerier (DFD)De Forenede Dampvaskerier (DFD)Jesper Wiig Pedersen, Teknisk Chef

Vi havde brug for et facadeskilt over indgangen man også kunne se når mørket falder på. Hurtig levering og opsætning. Vi er tilfredse med resultatet og kigger nu på et endnu større skilt til vores vestfacade.