Vi leverer til

Århus & omegn

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring
3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

Lysende facadeskilte i Århus og omegn

Skal din virksomhed have et lysskilt på facaden, er LED en energivenlig og langtidsholdbar løsning, der kræver et minimum af vedligehold. NordikSIGN har mere end 10 års erfaring på området, og vi ved præcis, hvilke tangenter du skal spille på, hvis du skal skabe blikfang med dit facadeskilt.

Hos NordikSIGN har vi ét mål; vi vil give dig den bedste skilteløsning, så din virksomhed kan blive synlig i gadebilledet.

Aarhus er en stor by, og med årene vokser den sig kun endnu større. Det betyder, at virksomhederne strømmer til og i kombination med dem, der allerede ligger i byen, kan det være svært at skille sig ud – men det kan du gøre med et lysende facadeskilt.

Vi leverer og monterer facadeskilte i hele Aarhus og omegn, og vi kører også gerne rundt i resten af landet, hvis du har flere virksomheder, ejer en butikskæde eller blot har adresse et andet sted – og vi samarbejder med både den private og den offentlige sektor.

Er LED det rette valg?

Der er flere muligheder, når det kommer til udendørs belysning, men LED er den mest energirigtige og bæredygtige løsning, du kan få, og prisen er bestemt konkurencedygtig – særligt med tanke på den lange levetid og det minimale vedligehold.

Belysning med LED kræver meget lidt strøm, ligesom varmeudviklingen er lav og skiltene er naturligvis modstandsdygtige overfor det danske vejr.

Vores facadeskilte er inddelt i følgende tre kategorier: facadebogstaver, udhængsskilte og lyskasser – men vi har altid mod på at eksperimentere med andre løsninger, hvis du ønsker dig noget specifikt og anderledes.

LED facadeskilte i Aarhus

Aarhus er en smuk by med flotte facader og en skøn stemning, og mange er bange for at ødelægge bybilledet med et facadeskilt. Med facadebogstaver kan vi skabe et unikt skilt, der glider flot ind i gadebilledet, og som samtidig understreger din virksomhedprofil og de produkter, du repræsenterer.

Hvis du selv ved, hvordan skiltet skal se ud, producerer vi ud fra dine tegninger. Alternativt går vi i dialog, og vi rådgiver om alt fra design og farvevalg til størrelsesforhold og lysstyrke. Og vi sørger selvfølgelig for en helt færdig løsning, så du også får skiltet monteret på din facade.

Udhængsskilte i Aarhus

I en hastigt voksende by er det nødvendigt at gøre opmærksom på sig selv, og gennem tiden har udhængsskiltet udmærket sig ved at kunne netop det. Inkluderer du LED belysning, får du et skilt, der skaber blikfang hele døgnet.

Vi har mange års erfaring med udvikling af udhængsskilte med LED, og vi giver gerne professionelle råd, så dit skilt kommer til at sidde lige i skabet – og vi arbejder kun med de bedste og nyeste materialer på markedet.

Lyskasser i Aarhus

Den sidste LED løsning, vi tilbyder, er lyskasser, og det kan også være en rigtig god idé til facader i Aarhus; særligt hvis du ønsker et prisvenligt facadeskilt.

Lyskassen er enkel i design og opbygning, men de mange fordele ved LED belysning holder ved. Det samme gør blikfanget og synligheden i gadebilledet, der maksimeres både nat og dag med en lyskasse.

Lad os finde den rigtige løsning

Hos NordikSIGN skaber vi løsninger til både den private og den offentlige sektor, og vi tilbyder altid de nyeste og bedste løsninger indenfor LED skilte – og vi leverer og monterer i hele landet.

Mangler du en sparringspartner på din facadeløsning, skal du ikke tøve med at ringe eller sende os en mail. Sammen finder vi frem til den optimale løsning til din virksomhed; den løsning der giver dig en flot og visuel tilstedeværelse i gadebilledet og selvfølgelig en løsning, der stemmer overens med dit budget.

Her på siden finder du uddybende informationer om de mange forskellige muligheder indenfor LED skilte, ligesom du kan finde inspiration til din facadeløsning.

Hvad siger kunderneHvalsø ApotekHvalsø ApotekCharlotte Dalsgaard Wiberg-Jørgensen

Hvalsø Apotek stod over for en rebranding der blandt andet omfattede helt nyt inventar og belysning. Det nye lysskilt repræsenterer det ”nye” og moderne apotek. Vejledningen lige fra 3d-tegningen af skiltet til selve opsætningen har været i top!

V. Løwener A/SV. Løwener A/SNiels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør

Vores facadeskilt var efter mange år blevet tæret af vejret og trængte til en udskiftning. Vi fik muligheden for at sætte et lysskilt til en fornuftig pris og er samlet set rigtig godt tilfredse med slutresultatet.

De Forenede Dampvaskerier (DFD)De Forenede Dampvaskerier (DFD)Jesper Wiig Pedersen, Teknisk Chef

Vi havde brug for et facadeskilt over indgangen man også kunne se når mørket falder på. Hurtig levering og opsætning. Vi er tilfredse med resultatet og kigger nu på et endnu større skilt til vores vestfacade.