Vi leverer til

Aalborg & omegn

3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring
3 års fuld garanti
Levering i hele landet
Over 10 års erfaring

LED facadeskilte i Aalborg og omegn

LED skilte er fremtidens facadeskilt, og hos NordikSIGN har vi brugt de sidste 10 år på at udvikle, fremstille og eksperimentere med LED – så vi tør godt kalde os eksperter på området.

Vi brænder for at sikre dig den mest bæredygtige og vedligeholdelsesfri facadeløsning, og det gør vi gennem LED belysning. Vi bruger naturligvis kun de bedste og nyeste materialer på markedet, så du får kvalitet hele vejen igennem.

Har du en virksomhed i Aalborg eller omegn, og mangler du et facadeskilt, der tydeligt visualiserer din virksomhed og dine værdier, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører gerne til det nordlige Jylland, så du kan få den mest optimale løsning – og vi samarbejder med private såvel som offentlige virksomheder.

Er LED det rette valg?

LED belysning er den mest bæredygtige lyskilde, du kan få, og den udmærker sig ikke bare ved at have et lavt strømforbrug. Den har også en lav varmeudvikling, en lang levetid og så kræver LED ingen vedligeholdelse.

Udover de miljøvenlige og bæredygtige fordele kan LED skiltet sættes op på alle facader, og løsningen er naturligvis vejrbestandig, så skiltet fungerer upåklageligt i det danske vejr.

Som udgangspunkt inddeler vi facadeskilte i tre kategorier: facadebogstaver, udhængsskilte og lyskasser. Har du et ønske til et skilt, der ikke passer til kategorierne, så kontakt os gerne alligevel; vi producerer skiltene på egen fabrik, og derfor har vi mulighed for at eksperimentere med anderledes løsninger, hvis du har brug for det.

Facadeskilte med lysende bogstaver

LED bogstaver er facadeskiltets Rolls Royce. Her får du en unik og elegant løsning, der giver dig mulighed for at lege med forskellige fonte, størrelser, tykkelser og mange andre detaljer, der fører din visuelle identitet helt ud på facaden.

Har du allerede helt styr på, hvordan dit facadeskilt skal se ud, producerer vi gerne ud fra dine tegninger. Alternativt går vi i dialog, og vi bruger vores mangeårige erfaring til at skubbe lidt til dine forestillinger, så du får det helt rigtige skilt til din virksomhed – et skilt der tydeligt visualiserer, hvem du er, og hvad du står for.

Et lysende udhængsskilt

Udhængsskiltet er et klassisk skilt, og du har garanteret set det mange gange hængende ud fra butiks- og virksomhedsfacader. Det er ikke uden grund, at skiltet er blevet populært; det øger nemlig din synlighed fra flere vinkler – særligt når du inkluderer LED, så skiltet lyser både dag og nat.

Vi ved, hvilke faktorer der skal tages højde for, når du skal have et lysende udhængsskilt med blikfang, og vi går gerne i dialog med dig, så vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning – og vi producerer naturligvis også ud fra dine tegninger, hvis du allerede har dem klar.

En lyskasse på facaden

Ønsker du større synlighed uden at bruge for mange penge, så er en lyskasse en god mulighed. Vi designer skiltet med udgangspunkt i din virksomheds grafiske stil, og du får et skilt, der skaber blikfang, har en lang levetid og som ikke mindst kræver minimal vedligeholdelse.

Vi leverer og monterer naturligvis i Aalborg og omegn, men vi tilbyder opsætning i hele landet, så din beliggenhed er ikke afgørende for vores samarbejde.

Hvad siger kunderneHvalsø ApotekHvalsø ApotekCharlotte Dalsgaard Wiberg-Jørgensen

Hvalsø Apotek stod over for en rebranding der blandt andet omfattede helt nyt inventar og belysning. Det nye lysskilt repræsenterer det ”nye” og moderne apotek. Vejledningen lige fra 3d-tegningen af skiltet til selve opsætningen har været i top!

V. Løwener A/SV. Løwener A/SNiels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør

Vores facadeskilt var efter mange år blevet tæret af vejret og trængte til en udskiftning. Vi fik muligheden for at sætte et lysskilt til en fornuftig pris og er samlet set rigtig godt tilfredse med slutresultatet.

De Forenede Dampvaskerier (DFD)De Forenede Dampvaskerier (DFD)Jesper Wiig Pedersen, Teknisk Chef

Vi havde brug for et facadeskilt over indgangen man også kunne se når mørket falder på. Hurtig levering og opsætning. Vi er tilfredse med resultatet og kigger nu på et endnu større skilt til vores vestfacade.