Et klassisk udtryk i hjemmet

Et klassisk udtryk i hjemmet

Er I ved at renovere, eller kunne I bare godt tænke jer at lave små forbedringer i hjemmet? Det er ikke altid, der skal særligt meget til, før man kan se en forandring, der virkelig batter. Noget af det, man måske ofte næsten overser, men som faktisk har stor betydning, er dørhåndtagene i jeres hjem. Hvordan ser de ud lige nu? Man kan sagtens få lyst til helt at udskifte de gamle, brune døre, der måske var i hjemmet fra starten, men hvorfor ikke renovere dem i stedet?

I kan for eksempel få sprøjtelakeret dørene, så de får lige præcis den farve, I godt kunne tænke jer. Og så kan I kigge på dørhåndtagene. Skal det være de kedelige, hvide håndtag, der altid har siddet der, eller vil I skabe noget kontrast? Her kan dørhåndtag i messing måske være noget, der kunne være interessant for jer. I kan se eksempler på dørhåndtagene her: https://finicc.com/collections/dorhandtag-i-messing.

Skab sammenhæng i hjemmet

Dørhåndtag i messing har noget klassisk over sig. I kan både vælge den helt simple løsning med et dørhåndtag uden for mange detaljer, men hvis I godt kan lide, at der er lidt krummelurer på, er der også rig mulighed for det. I kan jo også overveje, hvordan det egentlig passer ind i resten af hjemmet. Hvilke greb er der på køkkenskufferne og kommoden i soveværelset?

Der er ingen der siger, at det absolut skal passe sammen, men hvis I har mod på at skifte nogle ting ud, kan I jo prøve at se, om ikke I kan få skuffegreb og greb til lågerne i køkkenet, der kan passe i nuance med de dørhåndtag, I har besluttet jer for. Det er en relativt lille ting, man godt selv kan klare at skifte ud, men det kan betyde rigtig meget for, hvordan rummet kommer til at se ud.

admin