En kapok madras til en bedre søvn

En kapok madras til en bedre søvn

Du skal sørge for at få en god nats søvn. Det er dog ikke altid, det er så ligetil. Mange ting kan komme i vejen, og det er ikke dem alle du kan styre. Men nogle ting kan du styre, og det er dit sengetøj og din madras. En mulighed på dette område, der er blevet populær på det seneste, er en kapok madras

Hvis du til tider døjer med at sove dårligt, du får det meget varmt om natten, eller du døjer med støvallergi, så er en kapok madras et rigtigt godt valg til dig.

En ny miljøvenlig mulighed 

Mange steder, der fokuserer på f.eks. økologisk tøj til kvinder eller bæredygtighed generelt, er også begyndt at sørge for at tilbyde “grønne” muligheder til indretningen af soveværelset. Det er vejen frem, vi skal jo alle deltage i den grønne omstilling, og det er dejligt med nogle valgmuligheder, også når det gælder indretning. En kapok madras er netop sådan en mulighed.

Hvad er det lige en kapok madras er?

Kapok er et naturligt materiale udvundet af frøene fra kapoktræet. Det er et træ, der vokser i bl.a. Asien og Sydamerika. Produktionen af kapok er mere miljøvenlig end bomuld, fordi der ikke skal bruges så meget vand, og fordi man ikke behøver hugge træet ned for at få frøene, og dermed de fibre man kan udvinde fra dem. 

Kapok har gode naturlige egenskaber, der gør det velegnet til brug i madrasser og dyner og puder. Det er naturligt temperaturregulerende, og så er det allergivenligt.

Det rigtige valg 

På grund af de naturlige egenskaber kapok har, er det et rigtig godt valg hvis du gerne vil have en madras der er god for dig og din krop, og hjælper dig med at sove bedre, mens den samtidig ikke skader miljøet, som produktionen af andre madrasser kan gøre.

Man skal ikke sove dårligt. Det giver sig selv. Men desværre kommer mange til at spare på sengetøjet, eller madrassen, eller så går der bare for længe mellem, at man får udskiftet det. Og det kan gå ud over søvnen. 

En ny madras er ikke løsningen på alt, men det kan helt sikkert hjælpe.

admin