Det fantastiske Pop It Cover!

Det fantastiske Pop It Cover!

Det fantastiske Pop It Cover!

Du har sikkert en telefon, som kræver lidt beskyttelse, så man har lidt mere ro i sjælen, når man går hverdagen i møde. Mange covers er kedelige og gør ikke noget udover at beskytte din telefon, men hvad nu hvis dit cover, kunne kombinere sjov med sikkerhed. Det er nu muligt med dette fantastiske Pop it cover, du får muligheden for at lege med dit cover samtidig med at det beskytter din telefon, det bliver ikke meget bedre end det. 

Coveret kommer i et væld af farvekombinationer, så du kan virkelig fremvise det stilrene cover og lege med den med dine venner, kollegaer og familie. PopIt cover har i den nyere tid ekspluderet og yngre elsker at lege med det. Det er der blevet tænkt på, så du kan sammensætte den med andre hverdagsting, heraf popit coveret. 

PopIt Coveret er lavet i samarbejde med Fidget, som har lavet et væld af stress afvirkende midler, som den kendte fidget spinner og meget mere. Coveret frigiver dopamin, når du anvender det, så det kan kun give dig en rar følelse, når du trykker på popsene. Coveret har taget inspiration fra almindelig bobbelplast, som man kender, der beskytter følelsom materiale, når man fragter det. Her er det blevet sammensat til beskyttelse til noget andet følsomt. 
Coveret kan anvendes af flere samtidig og kan gøres til spil blandt andet ved at hvis man skifter til at trykke 1-2 eller 3 gange og så får man til sidst ingen pops tilbage og derved er den der ikke kan trykke flere ned taberen. Man kan også sætte en papirskugle eller noget andet småt under en af popsene og den der ender med at trykke på den taber. Det kan blandt andet bruges til drukleg eller noget helt andet. 

 

admin