Derfor skal du gå til akupunktur

Derfor skal du gå til akupunktur

Akupunktur er en flere tusinde år gammel behandlingsmetode, som faktisk fortsat udvikles og praktiseres med forskellige teknikker. Selve formålet med akupunktur er at styrke kroppe og reparere hvad og hvor det er nødvendigt. Behandlingen stammer fra Kina og bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i kortlagte akupunkturpunkter.

Akupunkturnålene siges at genoprette kroppens normale energibalance. Det sker ved at indsætte nåle af forskellig længde i kortlagte punkter på patientens hud for at enten forebygge eller behandle bestemte sygdomme. Nålene ansporer energibanerne i kroppen til at fordele kroppens energi rigtigt, så patienten genvinder balance og efter typisk en række behandlinger opnår markant bedring eller lindring for sine lidelser.

Akupunktur har bevist sit værd som værende en effektiv behandling for flere sygdomme og lidelser. Vi har her samlet 5 sygdomme og lidelser, som akupunktur kan hjælpe dig med at lindre eller helt slippe af med:

Smerter

Akupunktur hjælper med at reducere smerter – lige fra menstruationssmerter til migrænesmerter og alt derimellem. Akupunktur kan endda hjælpe, hvis du har rygsmerter, forstuvninger eller brud. Det kan nemlig her hjælpe dig med at blive bedre til at håndtere smerterne. Det er her de specifikke placeringer af de tynde nåle, der reducerer smerter.

Stress og angst

Stress og angst er desværre i dag problemer, som mange oplever. Her kan akupunktur også hjælpe. Det kan nemlig i de fleste tilfælde være mere effektivt end massage i at reducere stress og angst. De nåle, der benyttes, hjælper nemlig med at afbalancere kroppens energi og hjælper med at genskabe kroppen til en tilstand af afslapning.

Søvnløshed

Søvnløshed er ofte knyttet til stress og angst, så når din stress og angst bliver lindret, hjælper det også på din søvn. Akupunktur hjælper også med at bekæmpe mentale og kemiske ubalancer forårsaget af følelser, som også kan være skyld i dårlig søvn. Du kan altså regne med en bedre søvnkvalitet efter en behandling med akupunktur.

Allergiske reaktioner

Mange mennesker lider af hudlidelser som f.eks. psoriasis, eksem eller dermatitis. De kan behandles, men det er kun midlertidigt. De dukker undgåeligt op igen og igen. Akupunktur er et godt supplement til disse behandlinger og kan hjælpe med at øge deres effektivitet. Her skal du dog lige huske at konsultere din læge, inden du tilføjer akupunktur til din igangværende behandling.

Graviditetsgener

Akupunktur er især en god behandling til gravide, da det kan hjælpe med nogle af de værste og også mest udbredte graviditetsgener. Det er især med til at afhjælpe graviditetskvalme, opkastninger, bækkenløsning, lægkramper, væsker i kroppen og meget mere. Faktisk kan bare tre behandlinger med akupunktur hjælpe med at lindre eller helt fjerne mange forskellige graviditetsgener.

Oplever du smerter, allergi eller graviditetsgener? Så kan akupunktur altså hjælpe dig med at få kroppen i balance igen. Vi anbefaler at du booker tid til akupunktur i Vanløse hos Isisklinikken.

admin