Byg selv en Hundetrappe

Byg selv en Hundetrappe

Har du en hund, der har brug for lidt hjælp til at komme op i seng, sofa eller andet? Måske er din hund ved at blive lidt ældre og er ikke længere så funktionel, som den plejer. Hvis det er tilfældet, kan du have brug for at bygge en trappe til den. Hundetrapper kan være dyre i indkøb, men det behøver de ikke at være. I dette blogindlæg vil vi lære dig, hvordan du bygger en simpel hundetrappe ganske billigt.

Det skal du bruge:

– noget træ (fortrinsvis fyrretræ)

– en sav

– skruer

– sandpapir

Instruktioner

Start med at skære træet til. Du skal bruge fire stykker, der alle er lige lange. Når du har dem, er det tid til at sætte dem sammen. Tag to af stykkerne og skru dem sammen i den korte ende. Gør det samme med de to andre stykker.

Nu skal du have to lange, rektangulære former. Tag sandpapiret og glat alle kanterne ud. Dette er vigtigt, for du ønsker ikke, at din hund kommer til skade på skarpe kanter eller får splinter i poterne.

Når det er gjort, er det tid til at sætte dem sammen. Læg de to lange stykker på hver side af de kortere stykker, så de flugter med siderne. Skru dem fast

Og så har du det! Din helt egen hundetrappe. Vi håber, at din hund nyder den, og vi håber, at denne vejledning var nyttig. Hvis du gerne vil bygge en anden trappe, så kan du helt sikkert finde guides på nettet.

Køb en færdiglavet hundetrappe

Hvis du ikke ønsker at gøre dig umage med at bygge en hundetrappe, kan du naturligvis købe en færdiglavet. Men du bør tænke på:

Højden: Højden er rimelig relevant, i forhold til at den skal være brugbar for din hund. Hvis den er for lille, vil den være overflødig. Så sørg for at finde en, der har den rette højde.

Materiale: En anden ting, du skal tænke på, er materialet. Der findes både trapper, der er lavet i træ, men også trapper, som er polstret med blødt stof. Vælg et stof, som du ved din hund vil behage at gå på.

Stil: Og endelig bør du også overveje stilen. Skal den passe til resten af dine møbler eller skille sig ud? Det er helt op til dig!

Pris: Du kan finde hundetrapper til omkring 500 kroner. Men afhængig af stil og materiale kan de koste op til 1.000 kroner eller mere. Lad vær at købe en alt for dyr trappe, hvis du er usikker på, om din hund overhovedet vil bruge den.

Kvalitet: Når du kigger på hundetrapper, er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten. Det er noget, som din hund vil bruge hver dag, så du vil sikre dig, at den er stabil og godt lavet. Vi skal ikke risikere nogle ulykker!

Nu, hvor du ved lidt mere om hundetrapper, håber vi, at du kan finde den perfekte trappe til din pelsede ven. Køb en hundetrappe her. Hvis en trappe kan gøre livet for både dig og din hund nemmere, så er det en god investering.

admin