Balancere mellem karriere og omsorg

Balancere mellem karriere og omsorg

At jonglere mellem karriereforpligtelser og omsorgsforpligtelser kan være en overvældende opgave. Jeg stod over for denne udfordring, da min mor blev alvorligt syg, samtidig med at jeg ønskede at investere i min fremtid og karriere ved at tage PRINCE2 Foundation-kurset hos Mentorix.dk. Heldigvis gjorde online-kurset det muligt for mig at passe min mor og opnå mine uddannelsesmål.

Familien først

Min mor var altid min største støtte, og da hun blev syg, var det naturligt for mig at prioritere at tage sig af hende. Men samtidig ønskede jeg at forbedre mine færdigheder og uddanne mig inden for projektledelse. Det føltes som en umulig balance.

Valget af Online-uddannelse hos Mentorix.dk

Efter at have undersøgt forskellige uddannelsesmuligheder stødte jeg på Mentorix.dk’s PRINCE2 Foundation-kursus. Det online-format og den fleksible tidsplan var afgørende for mig. Jeg kunne tage kurset derhjemme, samtidig med at jeg kunne tage mig af min mor og deltage i hendes medicinske aftaler.

Online-Forløbet: Tid til omsorg

Min rejse med PRINCE2 Foundation hos Mentorix.dk var en lettelse i en svær tid:

Fleksibilitet

 Online-kurset gav mig mulighed for at tilpasse min uddannelse til min tidsplan som omsorgsgiver. Jeg kunne tage kurset i de stille øjeblikke, hvor min mor hvilede, eller mens jeg ventede på hendes aftaler.

Tilgængelige ressourcer

Mentorix.dk forsynede mig med omfattende undervisningsmaterialer, videoer og praksisopgaver, som jeg kunne studere, når det passede mig bedst.

Støtte og rådgivning

Trods den online karakter af kurset kunne jeg altid kontakte instruktører, hvis jeg havde spørgsmål eller brug for vejledning.

Resultaterne af balance

Efter at have afsluttet PRINCE2 Foundation-kurset fandt jeg mig selv bedre i stand til at balancere min karriereambition med min rolle som omsorgsgiver:

Karriereudvikling

Min uddannelse førte til karriereopportuniteter, og jeg blev forfremmet til en position, der tillod mig at arbejde mere fleksibelt og tage hensyn til min mors behov.

Tid til omsorg

Jeg kunne stadig give min mor den nødvendige omsorg og opmærksomhed, selvom jeg arbejdede på min uddannelse og karriere.

Afsluttende tanker

Min rejse med PRINCE2 Foundation hos Mentorix.dk lærte mig, at det er muligt at finde balance mellem karriereambitioner og omsorgsforpligtelser. Online-uddannelse gjorde det muligt for mig at uddanne mig og stadig være der for min mor i en svær tid. Jeg vil gerne opfordre andre i lignende situationer til at overveje online-uddannelse som en mulighed. Det kan give dig mulighed for at forfølge dine mål, samtidig med at du tager vare på dine nærmeste. Det handler om at finde den rette balance, og det er muligt med den rigtige støtte og ressourcer.

admin