Bæredygtige papkasser til din webshop

Bæredygtige papkasser til din webshop

Systemkassen er en dansk virksomhed, der sælger bæredygtige papkasser til virksomheder og webshops. De miljøvenlige papkasser er lavet af genbrugsmateriale og fås i mange forskellige størrelser, designs og typer af lukninger. De kan bruges til at sende produkter med posten på en miljøvenlig måde!

Sender du varer i din butik?

Hvis du har en webshop, hvor du sender produkter med posten, så er det også dit ansvar at passe på klimaet! Bestilling af disse miljøvenlige papkasser er en måde at gøre det på. Så kan du sende varer med god samvittighed.

4 fordele ved bæredygtigt pap

  1. Papkasser fra Systemkassen.dk er lavet af genbrugsmateriale og sparer træer – det betyder mindre CO₂!
  2. Papkasserne findes i mange forskellige størrelser, designs og typer af lukninger, så du kan vælge det, der passer bedst til din virksomheds behov
  3. De er af lige så god kvalitet som plastkasser, men er helt genanvendelige – så de sparer energi
  4. De produkter, du køber, kan sendes på en miljøvenlig måde! Det betyder også mindre CO₂, som vi alle skal begynde at have meget mere fokus på.

Hvordan bestiller man de bæredygtige papkasser fra Systemkassen.dk?

Du kan frit vælge det produkt du ønsker og lægge det i din indkøbskurv på deres hjemmeside. Når du skal vælge dine papkasser, så skal det tilpasses efter den størrelse, du har brug for. Hvis du sælger små varer, såsom smykker, så skal du finde nogle af de mindste kasser på siden, men hvis du sender store vare, så skal du naturligvis finde store papkasser. Vælg størrelse, design og type lukning, og få dem leveret direkte til din virksomhed!

Så, uanset om du sender mange eller få varer med posten, om du sender store eller små pakker, så er bæredygtige papkasser altid værd at foretrække. Al pap er med omtanke kvalitet og miljø, som har fokus på bæredygtigt skovbrug.

admin