Alle mænd elsker frækt lingeri også dem der siger de ikke gør

Alle mænd elsker frækt lingeri også dem der siger de ikke gør

Skal der sættes nye flammer i sexlivet, så præsenter dig selv i noget frækt lingeri!

I mange forhold slår hverdagen bunden ud på sexlivet. Specielt hvis der er kommet et par børn med på vognen. Så er det ikke altid nemt at holde liv i lidenskabens flamme. Det er dog, uanset om man vil det eller ej, tit dovenskaben der er roden til alt ondt. 

For at holde ens sexliv kørende skal der arbejdes lidt. Eller arbejde er det jo egentlig ikke hvis man elsker sin partner. Man skal dog huske at gøre bestemte ting. En af de helt vigtige er at bruge noget tid på parforholdet. Har man en travl hver dag, så riv en dag ud her og der. Er der kommet børn, så betal nogen for at passe dem. Det er faktuelt bevist at dem der gør den slags holder liv i kærligheden. 

Alt dette nytter dog ikke meget hvis ikke man holder gang i den seksuelle del. Det er nemlig den del der udgør den nok største del af forholdet. Fungerer den ikke mere, kan man være nok så glad for hinanden, så er man bare venner der bor sammen. 

Hvordan holder man liv i sexlivet.

Hvordan holder man så liv i ens sexliv. Ja det er jo meget forskellige fra par til par, for nogen virker sexlegetøj for andre en weekend på hotel. En af de ting man som kvinde altid kan gøre er at tilføje noget frækt lingeri. Det har en nærmest magisk virkning på mænd. Det gælder i øvrigt også på de mænd der siger at det ikke siger dem så meget. For hopper du i et lille lækker negligé eller går all-in med et komplet lingerisæt og de selvsiddende. Ja så skal du regne med at han går helt i selvsving og uden tvivl giver dig en aften/nat du sent vil glemme. 

Så er forholdet gået lidt i stå, skal du en tur forbi boutiqueerotic.dk og kigge på deres terapeutiske lingerisæt der uden tvivl også vil vække en tiger i din mand. 

admin