Årets fest til juleaften

Årets fest til juleaften

Husk lækker mad

Aftenens store spørgsmål. Hvem laver mad og hvad laver vi? Hvert år er det en kæmpe udfordring for mange at få det praktiske på plads med juleaften. Der er et væld af muligheder og alle butikker i Danmark prøver at sælge dig deres tilbud. Skal det være and, skal det være flæskesteg, skal det være noget nyt, måske gås? Er du ung ved du slet ikke hvad du har råd til. Ja, det er en dyr og forvirrende tid, for ikke også at sige stressende. Det kan være at du er ung studerende, og så er hver dag sidst på måneden. Her er derfor en lille hyggelig guide til dig der står og tænker scenarierne igennem hvad angår juleaften. Selvom der er et par måneder til, så kan du sagtens tillade dig at sprede udgifterne lidt ud og begynder at købe ind allerede. Far og mor kan alligevel ikke smage om hvorvidt anden har været frosset ned.

Husk god stemning

Hvis ikke du selv har oplevet det, kan du blot spørge dine venner eller kollegaer om hvornår de sidst var oppe og skændes juleaften. For det har de helt sikkert været. Der er mange ting der spiller ind når sådan noget sker. Alle er pressede på tid, varmen er i forvejen skruet op indendørs og det er fars blodtryk ikke helt glad for hvilket han hyppigt giver udtryk for. Anden, flæskestegen og gåsen er alle i ovnen samtidig og du har allerede brændt dig en gang. Der er små børn i huset som render rundt og skriger, og du er millimeter fra at pande samtlige af dem ned. Tag ti sekunder for dig selv og husk at det er kærlighedens fest. Det er en fest, juleaften, og sådan burde det gerne forholde sig mange tusidende år ud i fremtiden. Hvis du vil være rigtigt god ved dig selv, og vi taler af personlig erfaring, så køb dig til så meget som muligt. Ja, det koster lidt mere end at lave det selv men du sparer simpelthen så meget besvær. Hør din lokale catering om de kan hjælpe dig, hvilket de helt sikkert vil.

Husk at hygge dig

Tag ti sekunder for dig selv. Gå ind ved siden af og drik et glas vand. Vi kender alt for godt det at være ved at koge over fordi der er så mange forventninger til alt juleaften. Der er store forventninger til maden, juletræet, gaverne og alt muligt andet. Det er helt fair at sætte ned i tempo. Du skal ikke leve op til andre end de forventninger du har til dig selv.

admin